Predstavljanje Galerija Specifikacije

XCeed pobijedio T-Roca

U usporednom testu njemačkog magazina AutoBild, Kia XCeed odnio je pobjedu nad svojim konkurentom, Volkswagen T-Rocom.

XCeed osvojio i Zlatni volan 2022

Nakon pobjede u usporednom testu, XCeed je osvojio i prestižnu nagradnu "Zlatni volan" u kategoriji "Najbolji auto za manje od 35.000 EUR".

Kia najviše za vaš novac

U neovisnom istraživanju tržišta Best Buy Award, hrvatski kupci su marki Kia dali najviše glasova pri ocjenjivanju odnosa kvalitete i cijene.

Kia, pobjednik pouzdanosti

Kia je postala prva masovna marka koja je pobijedila u J.D. Power 2022 Vehicle Reliability Study, potvrdivši vrhunsku kvalitetu svojih vozila.

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Značajke

Radarski tempomat (SCC) s funkcijom kreni/stani

Korištenjem kamere i radara, radarski tempomat kontrolira XCeedovu brzinu i udaljenost od vozila ispred. Sustav održava udaljenost od vozila ispred sebe uz pomoć automatskog sustava za kontrolu brzine vozila. Ako vozilo ispred ubrzava, ubrzat će i XCeed do zadane brzine. Ako vozilo ispred uspori i održavanje sigurnosne udaljenosti nije moguće, sustav smanji brzinu ili u potpunosti zaustavlja vozilo. Korisna pripomoć osobito u prometnim gužvama.

Funkcija informiranja o ograničenjima brzine (ISLW)

Funkcija informiranja o ograničenjima brzine daje Vam sve potrebne informacije kako bi Vam pomogli da ostanete unutar ograničenjima brzine. Korištenjem kamere na vjetrobranskom staklu očitavaju se ograničenjima brzine i ograničenja pretjecanja i jasno prikazuju informacije na navigacijskom zaslonu i brzinomjeru.

Sustav za sprečavanje naleta (FCA)

FCA sustav može prepoznati vozila koja se približavaju i, opcionalno, pješake koji prelaze cestu. Uz pomoć kamere i radarskih senzora za praćenje brzine i udaljenosti između vozila upozorava vozača u slučaju rizika sudara aktivirajući vizualno upozorenje. U kombinaciji s dodatnom detekcijom pješaka, upravljač također vibrira. Ako nema reakcije vozača, automobila automatski koči kako bi izbjegao ili ublažio nesreću.

Upozorenje o mrtvom kutu (BCW)

Sustav upozorenja o mrtvom kutu ima radarske senzore koji prate mrtvi kut i upozoravaju Vas na dolazeće automobile prikazujući simbol na bočnom zrcalu.

Sustav za pomoć pri parkiranju (SMART PARKING ASSIST)

Sa sustavom za pomoć pri parkiranju, ono se čini nevjerojatno lakim. Sustav koristi prednje, bočne i stražnje senzore kako bi vam pomogli s paralelnim, nagibnim i okomitim parkiranjem. Sve što trebate učiniti je držati kočnicu, gas i mjenjač - sustav se brine za upravljanje. Čak vam može pomoći da se izvučete iz paralelnih parkirnih mjesta.

Automatsko gašenje dugih svjetala (HBA)

Kada to situacija dopušta, XCeed automatski prelazi na duga svjetla. Kada kamera u vjetrobranskom staklu noću prepozna nadolazeća svjetla drugih vozila, HBA sustav automatski prelazi na kratka svjetla da ne bi zaslijepila druge vozače.

Obitelj Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Saznajte više

Novi ProCeed

Saznajte više

Novosti

Studija Auto Express među vlasnicima novih vozila – Kia je najbolja
autoexpress.co.uk, 15.06.2022

Kia XCeed najbolje ocijenjen među svim modelima, Rio je ukupno 2., a Sportage 6.

Saznajte više

Kia XCeed 1.0 T-GDi Way, korejski kompaktni crossover udara 3-cilindrašem sa 120 KS, autoportal.hr, 14.02.2020.

Stvaranje kompaktnih SUV-ova, odnosno crossovera je igra na sigurno. Taj zanimljiv concept povišenih automobile pokazuje uspješnost u svim segmentima, a našim su kupcima posebno zanimljivi modeli na bazi B i C-segmenta.

Saznajte više

Estetikom rame uz rame sa sexy ProCeedom, posve novi crossover jak je tržišni adut, poslovni.hr, 6.02.2020.

Testirali smo Kijin XCeed, model koji je osvoji nagradu “Zlatni volan”.

Saznajte više

Test vožnja