KIA. PRVA U
KVALITETI.

 
Svatko tko želi proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete mora biti gotovo opsjednut kvalitetom. Kvalitetu treba primjećivati, predvidjeti, nadzirati, sanjati, diviti joj se, težiti joj.
 

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

 
Svatko tko želi proizvoditi proizvod vrhunske kvalitete, mora biti opsjednut kvalitetom. Mora ju opažati, sanjati ju, diviti joj se, slijediti ju. Mi u Kiji u potpunosti smo predani stvaranju kvalitete. Zato i proizvodimo tako iznimne automobile i osvajamo glavne nagrade.
 • Kia velika pobjednica studije J.D. Power o pouzdanosti vozila u Njemačkoj. Među Nijemcima najviše plasirana od svih 24 brendova.

  Pročitajte više >>
   
  Mnogi Kia modeli osvojili su prestižne nagrade za dizajn red dot i iF product design. >>
   
  Na prestižnom natjecanju GOOD DESIGN 2015. Kia je osvojila nagrade za modele Sorento, Optima i koncept Trail’ster. >>
   
  Novi Sportage pobijedio je konkurente: Hyundai Tucson, Mazda CX-5 in Ford Kuga. >>
   
  Modeli Optima i Sportage su na testu Euro NCAP za 2015.godinu osvojili po 5 zvjezdica na području sigurnosti u sudarima. >>
       

PRVA ZA LJUDE.

 
U razvoju svojih automobila uvijek slijedimo želje kupaca, bile one vezane uz oblik, sigurnost ili udobnost. Naši modeli savršena su kombinacija stila, prostranosti, raznovrsnosti, aktivne i pasivne sigurnosti, ekonomičnosti goriva i užitka vožnje.

VRHUNSKA OPREMA

Naše automobile odlikuju premium materijali i elementi, inovativna pomagala za udobnost i sigurnost, moderni audio sustav, besprijekorna akustika i poštivanje najstrožih standarda kvalitete.

PROIZVEDENO U EUROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, u jednoj od najmodernijih i najučinkovitijih automobilskih tvornica u svijetu.

UŽITAK VOŽNJE

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim načinima korištenja tipaka i prekidača, omogućuje mirnu, sigurnu i opuštenu vožnju.
         

PRVA U JAMSTVU.

 
Od 2006. godine Kia nudi legendarno 7-godišnje jamstvo na sva nova vozila. Najduže jamstvo u Europi, koje znatno smanjuje troškove održavanja vozila, najčvršći je dokaz naše kvalitete.

NAJVIŠI STANDARDI

Vozila Kia napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. Kia ima toliko povjerenje u kvalitetu svojih vozila da sa sigurnošću može ponuditi najduže jamstvo u Europi.

PRENOSIVOST

7-godišnje Kia jamstvo prenosivo je na različite vlasnike vozila, pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtjevima.

CJELOVITOST

7-godišnje jamstvo vrijedi za cijelo vozilo, s iznimkom materijala koji je potrošan.

NAJBOLJA IDEJA

Ugledni britanski časopis Autocar naše 7- godišnje jamstvo proglasio je najboljom idejom 2006.godine.
           

PRVA U OČUVANJU OKOLIŠA.

 
U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na
Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12
naših modela osvojilo je certifikat zaštite okoliša ISO 14040. Naša
nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje
emisiju štetnih plinova.

OBARAMO REKORDE

Ekološki sigurniji novi raspon motora i mjenjača uspješno kombinira smanjenu potrošnju s maksimalnim užitkom vožnje.

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva!

STOP & GO

Stop&Go tehnologija, koju je moguće ugraditi u sve Kia modele, tijekom zaustavljanja vozila isključuje motor i ponovno ga pokreće kad vozač želi krenuti, što omogućuje 15 posto manju potrošnju goriva u gradskoj vožnji.

REKORDNO ŠTEDLJIV RIO

Kia Rio u inačici 1,1-litrenog dizelskog motora troši samo 3,2 l/ 100km, a emisije ispušnih plinova smanjuje na 86 g/km, što ga čini apsolutnim prvakom u svojoj klasi.

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a sastavljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sjedala, obloge unutrašnjosti, tepih, obloga stropa i neki drugi dijelovi.

             

PRVA U RAZVOJU.

 
U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u prometu i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

Hibridni Niro, crossover nove generacije.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za obitelji i 7-godišnje tvorničko jamstvo.

Soul s pozitivnim nabojom.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svijetu sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom. Svoju nadmoć dokazuje i s najvišom ocjenom u istraživanju kvalitete J.D. Power 2016 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

Optima PHEV. Među prvacima u dometu.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smještenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.