KIA. PRVA U KVALITETI.

Svatko tko želi proizvoditi proizvod vrhunske kvalitete, mora biti opsjednut kvalitetom. Mora ju opažati, sanjati ju, diviti joj se, slijediti ju.

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno ovisni o kvaliteti i njenom stalnom unaprjeđenju. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato lako proizvodimo iznimne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobivamo najpoželjnije nagrade.

Kia, velika pobjednica kvalitete 2017

Kia velika pobjednica istraživanja J.D. Power o pouzdanosti vozila u Njemačkoj. Ona zauzima najviše mjesto među svih 24 brendova.

Dizajnerske nagrade

Mnogi Kia modeli osvojili su dizajnerske nagrade Red Dot Design Award i iF Product Design Award.

priznanje IDEA za koncept Telluride

Veliki konceptni sportski terenac Kia Telluride je osvojio prestižnu dizajnersku nagradu IDEA 2017.

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozil u Kiji vjerno sljedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli savršena su kombinacija stila, prostornosti, odlične uporabljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sustavi, bezbrižan zvuk i uvijek ispunjeni najstroži standardi kvalitete koji odlikuju naša vozila.

PROIZVEDENO U EUROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, jednoj od najnaprednijih i najučinkovitijih automobilskih tvornica na svijetu.

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim korištenjem gumba na upravljača omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

PRVA U JAMSTVU.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarno 7 godišnje jamstvo na sva vozila. Najdulje europsko jamstvo, koje znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje našu kvalitetu.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredna kvaliteta koja Kiji daje takvu samouvjerenost da daje najdulje jamstvo u Europi.

PRENOSIVOST

7-godišnje jamstvo prenosivo je na različite vlasnike vozila pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtjevima.

CJELOVITOST

7-godišnje jamstvo vrijedi na cijelo vozilo s iznimkom potrošnog materijala.

PRVA ZA OKOLIŠ.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite okoliša ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisiju štetnih plinova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i mjenjača uspješno kombinira smanjenu potrošnju s maksimalnim užitkom vožnje!.

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

STOP & GO

Stop&Go tehnologija, koju je moguće ugraditi u sve Kia modele, tijekom zaustavljanja vozila isključuje motor i ponovno ga pokreće kad vozač želi krenuti, što omogućuje 15 posto manju potrošnju goriva u gradskoj vožnji.

REKORDNO SIGURNI RIO

Kia Rio u inačici 1,1-litrenog dizelskog motora troši samo 3,2 l/ 100km, a emisije ispušnih plinova smanjuje na 86 g/km, što ga čini apsolutnim prvakom u svojoj klasi.

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a sastavljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sjedala, obloge unutrašnjosti, tepih, obloga stropa i neki drugi dijelovi.

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u prometu i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za obitelji i 7-godišnje tvorničko jamstvo.

SOUL S POZITIVNIM NABOJOM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svijetu sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom. Svoju nadmoć dokazuje i s najvišom ocjenom u istraživanju kvalitete J.D. Power 2016 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

OPTIMA PHEV. MEĐU PRVACIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smještenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.