KIA. PRVA U KVALITETI.

Svatko tko želi proizvoditi proizvod vrhunske kvalitete, mora biti opsjednut kvalitetom. Mora ju opažati, sanjati ju, diviti joj se, slijediti ju.

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno ovisni o kvaliteti i njenom stalnom unaprjeđenju. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato lako proizvodimo iznimne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobivamo najpoželjnije nagrade.

XCEED osvojio Zlatni volan

Nakon pobjede na usporednom testu, novi XCeed osvojio je i prestižnu nagradu Auto Bilda Zlatni volan. XCeed je proglašen „Najboljim automobilom do 35.000 eura“, nadmašivši 57 vozila uzevši u obzir početnu cijenu, standardnu opremu, jamstvo, dodatne troškove i osjećaj u vožnji.

Više o postignuću Upoznajte XCeed

Nagrade Red Dot 2019

Tri prestižne dizajnerske nagrade za Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed.

VIŠE

XCeed pobijedio T-Roca

U usporednom testu njemačkog magazina Auto Bild, Kia XCeed je cijelom linijom nadmašio svog konkurenta, Volkswagen T-Roc.

Pročitajte više u testu

Obitelj Ceed osvojila tri iF nagrade

Novi Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed primili su nagrade iF Design Award koje su među najprestižnijim na svijetu.

VIŠE

CEED POBJEDNIK U USPOREDNOM TESTU

Novi Kia Ceed u nedavnom je testu znamenitog Auto Bilda pomeo konkurenciju pa se njegov uspjeh u reviji komentirao riječima kako je „Konkurencija ustupila mjesto Ceedu”. Ceed nove generacije prvo je mjesto postigao u ocjenama motora, vozne dinamike, udobnosti, troškova i ekologije.

Pročitajte test Upoznajte Ceed

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozila u Kiji vjerno slijedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli savršena su kombinacija stila, prostornosti, odlične uporabljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sustavi, bezbrižan zvuk i uvijek ispunjeni najstroži standardi kvalitete koji odlikuju naša vozila.

Uvjerite se u kvalitetu

PROIZVEDENO U EUROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, jednoj od najnaprednijih i najučinkovitijih automobilskih tvornica na svijetu.

VIŠE

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim korištenjem gumba na upravljača omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Isprobajte ergonomiju

PRVA U JAMSTVU.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarno 7 godišnje jamstvo na sva vozila. Najdulje europsko jamstvo, koje znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje našu kvalitetu.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredna kvaliteta koja Kiji daje takvu samouvjerenost da daje najdulje jamstvo u Europi.

VIŠE

PRENOSIVOST

7-godišnje jamstvo prenosivo je na različite vlasnike vozila pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtjevima.

VIŠE

CJELOVITOST

7-godišnje jamstvo vrijedi na cijelo vozilo s iznimkom potrošnog materijala.

VIŠE

PRVA ZA OKOLIŠ.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite okoliša ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisiju štetnih plinova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i mjenjača uspješno kombinira smanjenu potrošnju s maksimalnim užitkom vožnje!.

VIŠE

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

VIŠE

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a sastavljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sjedala, obloge unutrašnjosti, tepih, obloga stropa i neki drugi dijelovi.

VIŠE

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u prometu i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za obitelji i 7-godišnje tvorničko jamstvo.

VIŠE

SOUL S POZITIVNIM NABOJOM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svijetu sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom. Svoju nadmoć dokazuje i s najvišom ocjenom u istraživanju kvalitete J.D. Power 2020 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

VIŠE

OPTIMA PHEV. MEĐU PRVACIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smještenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.

VIŠE