KIA. PRVA U KVALITETI.

Svatko tko želi proizvoditi proizvod vrhunske kvalitete, mora biti opsjednut kvalitetom. Mora ju opažati, sanjati ju, diviti joj se, slijediti ju.

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno ovisni o kvaliteti i njenom stalnom unaprjeđenju. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato lako proizvodimo iznimne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobivamo najpoželjnije nagrade.

CEED POBJEDNIK U USPOREDNOM TESTU

Novi Kia Ceed u nedavnom je testu znamenitog Auto Bilda pomeo konkurenciju pa se njegov uspjeh u reviji komentirao riječima kako je „Konkurencija ustupila mjesto Ceedu”. Ceed nove generacije prvo je mjesto postigao u ocjenama motora, vozne dinamike, udobnosti, troškova i ekologije.

Pročitajte test Upoznajte Ceed

Nagrade Red Dot 2019

Tri prestižne dizajnerske nagrade za Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed.

VIŠE

Kia, velika pobjednica kvalitete 2019. godine

Kia već peti put zaredom najbolji masovni brend po istraživanju J.D. Power IQS 2019.

VIŠE

Obitelj Ceed osvojila tri iF nagrade

Novi Ceed, Ceed Sportswagon i ProCeed primili su nagrade iF Design Award koje su među najprestižnijim na svijetu.

VIŠE

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozila u Kiji vjerno slijedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli savršena su kombinacija stila, prostornosti, odlične uporabljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

PREMIUM UDOBNOST

Izabrani materijali, premium elementi, inovativni uređaji za udobnost i sigurnost, moderni audio sustavi, bezbrižan zvuk i uvijek ispunjeni najstroži standardi kvalitete koji odlikuju naša vozila.

Uvjerite se u kvalitetu

PROIZVEDENO U EUROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, jednoj od najnaprednijih i najučinkovitijih automobilskih tvornica na svijetu.

VIŠE

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim korištenjem gumba na upravljača omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Isprobajte ergonomiju

PRVA U JAMSTVU.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarno 7 godišnje jamstvo na sva vozila. Najdulje europsko jamstvo, koje znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje našu kvalitetu.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredna kvaliteta koja Kiji daje takvu samouvjerenost da daje najdulje jamstvo u Europi.

VIŠE

PRENOSIVOST

7-godišnje jamstvo prenosivo je na različite vlasnike vozila pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu sa servisnim zahtjevima.

VIŠE

CJELOVITOST

7-godišnje jamstvo vrijedi na cijelo vozilo s iznimkom potrošnog materijala.

VIŠE

PRVA ZA OKOLIŠ.

U Kiji brižljivo čuvamo prirodu. Svrstani smo i na Interbrandovu ljestvicu 50 najboljih globalnih zelenih marki, a čak 12 naših modela osvojilo je certifikat zaštite okoliša ISO 14040. Naša nova generacija motora značajno smanjuje potrošnju goriva i smanjuje emisiju štetnih plinova.

REKORDER U NISKOJ POTROŠNJI GORIVA

Ekološki sigurniji novi raspon motora i mjenjača uspješno kombinira smanjenu potrošnju s maksimalnim užitkom vožnje!.

VIŠE

INOVATIVNI MOTORI

U Kiji proizvodimo najnaprednije hibridne automobile - naš Optima Hybrid ušao je i u Guinnessovu knjigu rekorda po niskoj potrošnji goriva.

VIŠE

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ispušta štetne emisije, a sastavljen je od organskih materijala od kojih su proizvedena sjedala, obloge unutrašnjosti, tepih, obloga stropa i neki drugi dijelovi.

VIŠE

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u prometu i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.

HIBRIDNI NIRO, CROSSOVER NOVE GENERACIJE.

Zavodljivi Niro, novi Kijin hibrid, čuva prirodu zahvaljujući svojim niskim emisijama, skromnom potrošnjom goriva i niskim ekološkim otiskom. Donosi napredni hibridni pogon, prostranu i tihu kabinu, beskompromisnu sigurnost, aktivne sigurnosne tehnologije, potpuni komfor za obitelji i 7-godišnje tvorničko jamstvo.

VIŠE

SOUL S POZITIVNIM NABOJOM.

Električni Kia Soul, koji se odlikuje velikim dometom i tehnologijama asistencije Drive Wise, jedino je električno vozilo na svijetu sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom. Svoju nadmoć dokazuje i s najvišom ocjenom u istraživanju kvalitete J.D. Power 2016 i dizajnerskim nagradama Red Dot Design i IDEA.

VIŠE

OPTIMA PHEV. MEĐU PRVACIMA U DOMETU.

Optima PHEV, Kijin prvi priključni hibrid, može preći 54 km pri brzini 120 km/h isključivo na struju, što je svrstava među vodeće u segmentu. Pored velikog dometa oduševljava i atraktivnim dizajnom, izvanrednim iskustvom u vožnji, niskim troškovima održavanja i inovativno smještenom baterijom, čime je omogućen prtljažnik zapremine čak 370 l.

VIŠE
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani