KIA. PRVA U KVALITETI.

Čvrsto vjerujemo u iznimnu kvalitetu i izdržljivost svake nove Kije koja iziđe s proizvodne trake. To potvrđujemo i najdužim europskim jamstvom za svaku novu Kiju – 7 godina za cijelo vozilo (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže).

PRVA U POSTIGNUĆIMA.

Nešto je jasno: u Kiji smo strastveno ovisni o kvaliteti i njenom stalnom unaprjeđenju. Za nas je sve drugo potpuno neprihvatljivo. I upravo zato lako proizvodimo iznimne automobile, osiguravamo izvrsnu uslugu - i zasluženo dobivamo najpoželjnije nagrade.

Kia EV6 je Europski automobil godine 2022

Inovativni potpuno električni crossover proglašen je ukupnim pobjednikom među više od šezdeset modela lansiranih 2021. Od strane 59-članog žirija koji se sastoji od vrlo cijenjenih automobilskih novinara iz 22 europske zemlje.

Saznajte više o postignuću

PRVA ZA LJUDE.

Pri razvoju svojih vozila u Kiji vjerno slijedimo želje naših ljudi, bilo to po pitanju dizajna, sigurnosti ili udobnosti. Naši modeli savršena su kombinacija stila, prostornosti, odlične uporabljivosti, aktivne i pasivne sigurnosti, sigurnosti i užitka u vožnji.

MAKSIMALNA SIGURNOST - 5 ZVJEZDICA PREMA EURO NCAP-u

Vrhunski sigurnosni sustavi i najnoviji materijali visoke čvrstoće osiguravaju iznimnu sigurnost. Kia je već nekoliko godina sinonim (i ne samo) za vrhunsku sigurnost, a njezini se modeli mogu pohvaliti maksimalnim ocjenama sigurnosti na testovima sudara neovisne europske udruge Euro NCAP.

PROIZVEDENO U EUROPI

Kia vozila proizvodimo u slovačkoj Žilini, jednoj od najnaprednijih i najučinkovitijih automobilskih tvornica na svijetu.

NAGRAĐENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozila i nagrađivana ergonomija s intuitivnim korištenjem gumba na upravljača omogućava mirnu, sigurnu i bezbrižnu vožnju.

PRVA U JAMSTVU.

U Kiji već od 2006. godine nudimo legendarno 7 godišnje jamstvo na sva vozila. Najdulje europsko jamstvo, koje znatno smanjuje troškove održavanja vozila i taj način dokazuje našu kvalitetu.

NAJVIŠI STANDARDI

Kia vozila napravljena su u skladu s najvišim standardima automobilske industrije. To je izvanredna kvaliteta koja Kiji daje takvu samouvjerenost da daje najdulje jamstvo u Europi.

PRENOSIVOST

Jamstvo od 7 godina prenosivo je na sljedeće vlasnike vozila pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu sa zahtjevima servisa.

CJELOVITOST

7-godišnje jamstvo vrijedi na cijelo vozilo s iznimkom potrošnog materijala.

Više o jamstvu

PRVA ZA OKOLIŠ.

U Kiji pazimo da ostavimo minimalan otisak na okoliš i tako zaštitimo prirodu. Naša nova generacija električnih motora i motora s unutarnjim izgaranjem značajno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih plinova. Toga su sve svjesniji i naši kupci jer ove godine više od trećine prodaje u Europi čine vozila s elektrificiranim pogonom.

ELEKTRIČNA VOZILA

KIA EV6 - Europski automobil godine 2022. i Njemački automobil godine 2022. - s potpuno napunjenom baterijom kapaciteta 77,4 kWh omogućuje domet do 528 km (prema WLTP-u) s jednim punjenjem. Pogon na stražnje kotače (RWD) s jednim električnim motorom ili pogon na 4 kotača (AWD) s dva motora su tu da vas dovedu do vašeg odredišta bez obzira na vremenske prilike ili teren.

HIBRIDNI POGON

Održiva vožnja trebala bi biti što lakša i praktičnija. Zato se naši hibridi automatski i tiho prebacuju između visokoučinkovitih benzinskih motora i električne energije ili koriste kombinaciju oba. Za učinkovitije korištenje energije, naši hibridi koriste regenerativni sustav kočenja.

MOTORI S UNUTARNJIM IZGARANJEM

Naši konvencionalni benzinski i dizelski motori mogu se pohvaliti iznimnim performansama, niskom potrošnjom goriva i niskim emisijama. Ovi motori također zadovoljavaju najviše europske standarde emisije.

PRVA U RAZVOJU.

U Kiji Vam kroz inovativnost donosimo užitak u vožnji. Otišli smo korak dalje i osmislili dinamična vozila s naprednim tehnologijama, koja brinu o prirodi, uvode komunikaciju s vozilom, smanjuju rizik u prometu i vode Vas u nezaboravnu vožnju. Pridružite nam se u revolucionarnoj budućnosti.