Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Značajke

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ako Vam padne koncentracija, ovaj sustav pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbjegli nesreću ili barem smanjili moguće posljedice.

+

Pametni ključ s gumbom za paljenje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak Vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju s pametnim ključem i gumbom za paljenje motora (start/stop sistem), koji Vam omogućava paljenje i gašenje motora pritiskom na gumb.

+

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za upravljačem. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije, upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj ploči.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sustav olakšava parkiranje, koje je sada lakše nego ikad ranije. Sustav koristi prednje, bočne i zadnje senzore koji Vam pomažu kod paralelnog i pravokutnog parkiranja, ali i kod parkiranja pod kutem. Sve što trebate učiniti je kontrolirati pedalale za kočenje i pokretanje te prebaciti u rikverc.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sustav koristi kameru na vjetrobranskom staklu pomoću koje prati oznake na tlu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe žmigavaca, sustav Vas upozorava te čak i vraća vozilo u Vašu voznu traku.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sustav znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno cijelo vrijeme kontrolira putnu brzinu vozila i udaljenost do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Obitelj Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novosti

PANAMERA ZA RACIONALNE: Testirali smo Kiju ProCeed 1.6 CRDi GT Line
jutarnji.hr, 25.09.2019

Prije samo dva desetljeća odnos većine vozača prema korejskim automobilima bio je potcjenjivački i nikome ni na kraj pameti nije bilo da će u kratkom vremenu Kia postati svjetski relevantan igrač u auto businessu.

Pročitajte više

Testirali smo praktičnost Kia Ceeda: Utrpali smo dva bicikla, romobil... i četvero ljudi
vecernji.hr, 03.10.2019

U kabini nudi dovoljno prostora i za obiteljsku uporabu. Prednja sjedala prostrana su i komforna. Straga bez problema stanu tri osobe, ako baš nisu krupnije.

Pročitajte više

Usporedni test Škoda Scala vs. Kia Ceed vs. Renault Megane
ams.hr, 10.8.2019.

Veliki usporedni test pridošle Škode Scale, Renault Megana i Kije Ceed

Pročitajte više

Test vožnja

Akcijska ponuda

Ceed

Novi Kia Ceed automobil je koji privlači Vašu pažnju svojim dinamičnim stylingom i samopouzdanim oblikom. Ali je i zadržava – snažnim pogonom, gostoljubivom unutrašnjošću, inovativnim tehnologijama i inspirativnim detaljima. Novi Ceed ima sve kako bi vožnju ispunio užitkom i odvezao Vas u potpuno novu priču. Doživite ga i sami!

Već od 121.990 kn

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani