7 GODINA JAMSTVA

Zašto nudimo toliko dugo i nepobjedivo jamstvo?

7-godišnje jamstvo za nova vozila jasno predstavlja našu samouvjerenost u kvalitetu naših proizvoda i tvornica diljem svijeta. Ovo uvjerenje dolazi iz kvalitete naših dijelova i visoke produktivnosti u Kijinim tvornicama, a to uvjerenje prenosimo i na Vas.

7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 tisuća kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7 godišnje jamstvo koje je prenosivo. Pored toga jamstvo je prenosivo na druge vlasnike što održava vrijednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljnjoj prodaji.

7 bezbrižnih godina

Svi Kijini modeli uključeni su u europsko jamstvo. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 tisuća prijeđenih kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnje jamstvo na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrijednosti – kvaliteta, pouzdanost i dinamičnost.

Najnovija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih europskih tvornica koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo - visokokvalitetan automobil koji zbog najduljeg europskog tvorničkog jamstva kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

 • 1

  NAJVIŠI STANDARDI
  Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog iznimne kvalitete vozila, Kia je samouvjereno ponudila najdulje jamstvo na nove automobile u Europi.

 • 2

  NAJDULJE EUROPSKO JAMSTVO
  Kia je jedini proizvođač u Europi koji nudi 7-godišnje jamstvo i time kupcima pruža osjećaj potpune bezbrižnosti tijekom najmanje 7 godina.

 • 3

  JAMSTVO NA CIJELO VOZILO
  Tvorničko jamstvo, tzv. „bumper to bumper“ jamstvo, znači da ćete dobiti jednaku razinu jamstva od prvog do 2,555. dana.

 • 4

  PRENOSIVOST JAMSTVA
  Jamstvo je prenosivo na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalo jamstvo dulje od većine jamstava koje nudi naša konkurencija.

 • 5

  NISKI TROŠKOVI ODRŽAVANJA
  Trošak održavanja Vašeg automobila bit će manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cijena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

 • 6

  TROŠKOVI POKRIVENI JAMSTVOM
  Malo je vjerojatno da će Vam zatrebati usluge jamstva, no ukoliko se javi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih dijelova biti pokriveni jamstvom.

 • 7

  JAMSTVO VRIJEDI DILJEM EUROPE
  Kijino 7-godišnje jamstvo / 150.000 km jamstvo vrijedi u svim državama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švicarska, Island i Gibraltar) te u skladu lokalnim zakonima.

U čemu je trik?

Nema trika. To je jamstvo kao i kod konkurencije, samo je naše duže! Za više detalja molimo pogledajte česta pitanja i odgovore te jamstvene uvjete.