Potpuno novi Sportage HEV i PHEV

Boje

  • Sportage HEV
  • Sportage HEV GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Značajke

Ključem upravljajte svojim automobilom

Morate li izaći iz auta ili ući u njega na uskom parkiralištu? Bez brige. S ovom značajkom možete stajati ispred svog potpuno novog Sportagea i ključem ga usmjeriti na uska parkirna mjesta i iz njih. Vaše vozilo će i dalje automatski kočiti ako otkrije prepreku.

Automatski mjenjač

Potpuno novi Kia Sportage opremljen je novom generacijom mjenjača: 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom za MHEV verzije i 6-stupanjskim automatskim mjenjačem za hibrid.

Premium zvučni sustav HARMAN/KARDON

Doživite najbolju zabavu u automobilu uz nevjerojatnu kvalitetu zvuka, zahvaljujući premium zvučnom sustavu Harman Kardon s 8 zvučnika visokih performansi optimalno raspoređenih po cijeloj kabini, kao i vanjskim pojačalom i novom značajkom Active Sound Design (ASD).

360-stupanjski prikaz okoline vozila (SVM)

Prilikom manevriranja u malom prostoru, nekoliko kamera Vam omogućuje 360° pogled okoline vozila iz ptičje perspektive, koji se može povećati tako da možete s povjerenjem upravljati i parkirati. Ne morate izlaziti iz vozila kako biste provjerili situaciju ili zamolili druge za pomoć.

Budite uvijek informirani, jednostavno i besprijekorno

Uz skup naprednih značajki koje Vam u stvarnom vremenu pružaju informacije o prometu, lokalnim uslugama, vremenu i još mnogo toga. S platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™ 4, napredno prepoznavanje glasa i drugu tehnologiju koja dodatno povećava Vašu udobnost.

Integrirani zakrivljeni zasloni

Neposredno ispred vozača nalazi se 12,3-inčni zaslon s mjernim instrumentima koji prikazuje sve ključne informacije. U neposrednoj blizini nalazi se 12,3-inčni LCD zaslon visoke rezolucije koji kombinira navigaciju, infotainment i izbornike. Zasloni, spojeni u besprijekornu krivulju, stvaraju gotovo kinematografski dojam.

Brži odaziv

Ovaj sustav, koji dobiva podatke kamere i radara iz Vašeg potpuno novog Sportagea, analizira informacije o drugim automobilima, pješacima ili biciklistima koji prelaze cestu ispred Vas - i aktivira signal upozorenja i kočnice kako bi spriječio mogući sudar s njima. Funkcija Junction Turning također otkriva sva vozila koja nailaze kada skrećete lijevo na raskrižju.

Sigurno skretanje

Pametni tempomat koji se temelji na navigaciji održava vozilo na zadanoj brzini dok se prilagođava vozilima ispred Vas ili zakrivljenosti ceste. Sustav također koristi tehnologiju strojnog učenja kako bi oponašao Vaš stil vožnje.

Sigurni na autocesti

Ova tehnologija automatski prilagođava Vašu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koju je otkrio sustav ili koju ste postavili. Osim toga, kontrolira upravljanje, ubrzanje i kočenje ostajući u sredini Vaše vozne trake i održavajući sigurnu udaljenost od vozila ispred Vas.

Punjenje za sve putnike

Ladica za punjenje pametnog telefona nudi brzo bežično punjenje sa snagom od 15 W. USB konektori za brzo punjenje na stražnjoj strani prednjih sjedala omogućuju korisnicima na stražnjim sjedalima da svoje pametne uređaje uvijek drže potpuno napunjenim.

Testna vožnja