Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Sorento

Boje

Pokreni 360° pogled

Značajke

+

Pametni sustav za pomoć pri parkiranju (SPAS)

Ovaj sustav dizajniran je kako bi vam pomogao s bočnim, prednjim i stražnjim parkiranjem. Prepoznaje odgovarajuće parkirno mjesto, usmjerava te procjenjuje udaljenost u okruženju vašeg Sorenta. Sve što vi trebate napraviti je prilagoditi brzinu te promijeniti stupanj prijenosa u skladu s time.

+

8-inčni audio-vizualni navigacijski sustav

Ukoliko želite zabavu u automobilu dovesti na potpuno novu razinu, odlučite se za veliki 8-inčni LDC zaslon na dodir. Isti sadrži i Infinity ozvučenje s deset zvučnika i pojačalom, prikaz stražnje kamere te antenu u obliku peraje morskog psa.

+

Panoramski krov

Pustimo svjetlost unutra: panoramski krov s dva odjeljka ispunit će kabinu svjetlošću i zrakom te doprinijeti dodatnoj prostranosti kabine. Električni roler je uključen.

+

Pametni prtljažnik

Savršen je u trenucima kada su Vam ruke pune. Prtljažnik se otvara automatski kada na tri sekunde detektira daljinski SmartKey iza vozila. Zatvara se jednostavnim pritiskom tipke.

+

Monitor s pogledom 360°

Potpuno osiguranje: ovaj intuitivni sustav kombinira 4 širokokutne slike dobivene kroz kamere sprijeda, straga i bočno, kako bi vam pružio sveobuhvatnu ptičju perspektivu prostora oko vašeg Sorenta, dok parkirate ili vozite brzinom manjom od 20 km/h.

+

Povećajte prostor

Što god planirali prevesti, Sorento je uvijek spreman. Brzo se transformira iz vozila sa 7 sjedala u velikodušnog nosača prtljage i opreme. To mi zovemo svakodnevnim prilagođavanjem i komforom.

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani