Novi Kia Proceed

Boje

  • Proceed GT-Line
  • Proceed GT
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Sve pod kontrolom

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ako Vam padne koncentracija ovaj sustav pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbjegli nesreću ili barem smanjili moguće posljedice.

Pomoć za sprječavanje sudara kod vožnje unazad (RCCA)

Da bi vožnja unazad bila još sigurnija - posebno kada vozite unazad na parkinzima s ograničenom preglednošću - RCCA zvučno i vizualno upozorava vozača i pomaže u automatskom kočenju, ako radari za unazad prikazuju vozilo s lijeve ili desne strane. Ako vozač u izborniku odabere opciju upozorenja (Warning Only), sustav će upozoriti samo zvučno i vizualno, bez automatskog kočenja.

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na instrument ploči.

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sustav olakšava parkiranje koje je sada lakše neko ikad. Sustav koristi prednje, bočne i stražnje senzore, koji Vam pomažu kod paralelnog, pravokutnog parkiranja, a i kod parkiranja pod kutom. Sve što trebate učiniti je da kontrolirate papučicu za kočenje i gas te prebacite za vožnju unazad.

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sustav koristi kameru na vjetrobranskom staklu pomoću koje prati podne oznake na putu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe pokazivača smjera, sustav Vas upozorava i čak vraća vozilo u Vašu voznu traku.

Sustav za praćenje vozne trake (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: ovaj sustav znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno cijelo vrijeme kontrolira putnu brzinu vozila i udaljenost do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Više mogućnosti kupovine