Novi Kia ProCeed Govori sam za sebe

KIA_CD_Launch_Website_Icons Prikaži video
Pomaknite se dolje za istraživanje
Akcijski cjenik Katalog
N Dizajn Detalji unutrašnjosti Svestranost Tehnološka pomagala Galerija 7-godišnje jamstvo E-vijesti

Odvažan izgled

Izvrstan dizajn govori sve. Ikoničan oblik i sportski stil novog Kia Proceeda govore o našoj novoj odvažnoj viziji. Donose potpunu ravnotežu između otvorenog samopouzdanja i samozatajnosti. Bez ijedne izgovorene riječi.

Odvažan karakter

Jedinstven oblik karoserije

Karakterističan prednji dio

Povezana LED dnevna svjetla i dvije ispušne cijevi

Novi izgled dijamanto brušenih aluminijskih naplataka

Odvažan karakter Jedinstven oblik karoserije Karakterističan prednji dio Povezana LED dnevna svjetla i dvije ispušne cijevi Novi izgled dijamanto brušenih aluminijskih naplataka

S mišlju na inovativnost

Ulazak u kabinu nudi pristup u novo kraljevstvo koje pomiče granice stila, prostranosti i inovacija. Dizajnerski detalji i napredne tehnologije komuniciraju s vozačem i suputnicima na više razina na način koji svatko odmah razumije.

Sportska kabina sa stilskim detaljima

Upravljački obruč sa zasječenim donjim dijelom i mjenjačkim ručicama pored upravljača

8-inčni zaslon osjetljiv na dodir s navigacijskim sustavom koji omogućava TomTom®

JBL Premium Sound sustav

Sjedala od antilop kože sa šavovima GTL

Sportska kabina sa stilskim detaljima Upravljački obruč sa zasječenim donjim dijelom i mjenjačkim ručicama pored upravljača 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir s navigacijskim sustavom koji omogućava TomTom® JBL Premium Sound sustav Sjedala od antilop kože sa šavovima GTL

Duh funkcionalnosti

Novi Kia ProCeed sjajan je u dizajnu i funkcionalnosti. Pored odvažnog izgleda tu su i odvažne dimenzije. A dovoljno je pametan da je uvijek dinamičan i svestran kad god to od njega vozač zahtijeva.

Automatsko električno otvaranje prtljažnih vrata

594 litre zapremnine prtljažnika

Zadnja sjedala djeljiva u omjeru 40:20:40

Automatsko električno otvaranje prtljažnih vrata 594 litre zapremnine prtljažnika Zadnja sjedala djeljiva u omjeru 40:20:40

Asistencijska pomagala za Vašu sigurnost i udobnost

Novi Kia ProCeed donosi Kijine najsuvremenije tehnologije Drive Wise za naprednu pomoć vozaču i sigurnije te jednostavnije iskustvo za upravljačem. Tome je potrebno dodati i izbor načina vožnje (Drive Mode Selection) koji odgovara Vašem stilu vožnje u svakoj situaciji.

Sustav za pomoć pri parkiranju (Smart Parking Assist)
Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)
Sustav za praćenje vozne trake i pomoć prilikom pretjecanja (Lane Following Assist - LFA)
Sustav za sprječavanje naleta (FCA)
Sustav za pomoć kod vožnje unazad
Sustav za upozorenje na vozila u mrtvom kutu i pomoć pri promjeni vozne trake
Sustav za upozorenje vozača na pad koncentracije (Driver Attention Warning)
Sustav za automatsko zasjenjivanje dugih svjetala
Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Galerija

7-godišnje jamstvo

Svaki vlasnik Kia ProCeeda dobiva našu jedinstveno 7-godišnje jamstvo (do 150.000 km - prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara, od 4. godine do 150.000 km), koje vrijedi za cijelo vozilo. Jamstvo je prenosivo na iduće vlasnike i jamči dobro održavanje vrijednosti rabljenog vozila. S obzirom na to da želimo da ste svih 7 godina jednako zadovoljni, u slučaju da je vozilo opremljeno tvornički ugrađenim navigacijskim uređajem, ponuda uključuje i 7-GODIŠNJE AŽURIRANJE KARATA i usluge povezivosti TomTom Live Services - BESPLATNO.

Želite li ostati s nama u kontaktu?

Pravno obavještenje

Svi tehnički podaci su očekivane vrijednosti koje ovise o daljnjem razvoju i homologaciji. Svi podaci su podložni promjenama.

(1) TomTom usluga upozorenja na radare

Većina vlada i lokalnih vlasti slaže se da TomTom usluga upozorenja na radare doprinosi većoj sigurnosti u prometu. U Kiji djelujemo u skladu s lokalnim zakonodavstvom i prilagođavamo se tamo gdje je to potrebno. Kliknite za više općih zakona.

(2) Tehnologije Drive Wise

Tehnologije Drive Wise su sustavi asistencije i vozača ne oslobađaju odgovornosti da sigurno upravlja vozilom u svakom trenutku. Vozač mora uvijek vožnju prilagoditi svojim sposobnostima, u skladu sa zakonima o sigurnosti u prometu i prilagoditi ih uvjetima vožnje. Tehnologije Drive Wise nisu namijenjene autonomnoj vožnji. Za više informacija molimo Vas da pročitate upute za upotrebu.

(3) Sustav za praćenje vozne trake i pomoć prilikom pretjecanja (Lane Following Assist - LFA)

Sustav LFA na raspolaganju je samo kod verzija s automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (DCT).

(4) Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Sustav FCA je sustav asistencije i vozača ne oslobađa od odgovornosti da sigurno upravlja vozilom u svakom trenutku. Vozač mora uvijek prilagoditi vožnju svojim sposobnostima, u skladu sa zakonima sigurnosti u prometu i prilagoditi ih uvjetima vožnje. FCA nije namijenjen autonomnoj vožnji. Za više informacija, molimo Vas, pročitajte upute za upotrebu.

(5) Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Sustav DMS na raspolaganju je samo kod verzija s automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (DCT).

(6) Kia 7-godišnje jamstvo za nova vozila (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja prijeđenih kilometara)

Jamstvo vrijedi do 150.00 km (prve tri godine bez ograničenja kilometara). Vrijedi u svim zemljama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švicarska, Island i Gibraltar). Moguća su određena odstupanja u uvjetima jamstva, npr- za lak i opremu, u skladu s lokalnim zakonodavstvom.

(7) 7-godišnje ažuriranje karata

Program vrijedi samo za vozila koja su kupljena nakon 28. veljače 2013. godine s tvornički ugrađenim LG navigacijskim uređajem. Može doći do troškova rada na servisu za vrijeme trajanja operacije ažuriranja. 7-godišnje ažuriranje karata omogućava 6 godišnjih ažuriranja (prilikom kupovine stranka već dobiva najnovije karte). Program ne utječe na jamstvo navigacijskog uređaja. Kia ne odgovara za kvalitetu i sadržaj podataka na kartama koje nudi pružatelj usluge HERE.

(8) Usluge TomTom® Live Services

Usluge su besplatne 7 godina nakon prvog uspostavljanja veze navigacije s mobilnom mrežom. Ako je prvo povezivanje uspostavljeno kasnije, trajanje se smanjuje za vrijeme od kupovine do prvog povezivanja.

Učitavanje