Potpuno novi Kia Niro (P)HEV

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pregled
BOJE {{ selected_color.name }}

Karakteristike

Manje brige, više užitka

Kia Niro elektrificirana obitelj nudi paket DriveWise Advanced Driver Assistance Systems koji sigurnost putnika i pješaka čini najvažnijom. Pomažući vozaču da ostane usredotočen i informiran za volanom, kvalitetno vam omogućuje da ostanete oprezni i pazite na potencijalne opasnosti. Otvara se mjesto za pravo uživanje u vožnji.

Učinite vožnju autocestom jednostavnom

Dizajniran za vožnju bez napora na autocestama, HDA automatski održava razmak između Nira i drugog vozila ispred te ga drži u sredini u trenutnoj traci na autocesti. U isto vrijeme, kontrolira upravljanje, ubrzanje i usporavanje dok ste u traci.

Potpuno električni asortiman

Niro Plug-In Hybrid daje vam opciju da postanete potpuno električni koristeći litij-ionsku polimer bateriju visoke gustoće s EPA-om procijenjenim potpuno električni domet (AER) do 42 km.

Head-Up zaslon

Sve što trebate znati, u vašem vidnom polju. Niro Head-Up zaslon projicira informacije vezane uz vozača na vaše vjetrobransko staklo i postavlja upute za skretanje iz navigacijskog sustava na ceste ispred vas. Također vam daje do znanja ako izlazite iz svoje trake i ističe vozila ispred vas.

Premium sjedalo za opuštanje putnika

Uvijek u najudobnijoj poziciji, pritiskom na tipku: posebno `Relaxation´ suvozačevo sjedalo može se nagnuti u širok raspon različitih postavki ležećeg položaja. Smanjenje umora i maksimiziranje udobnosti, posebno na duljim putovanjima.

Inteligentno korištenje prostora

Zahvaljujući dužem i širem međuosovinskom razmaku, potpuno novi Kia Niro nudi potpuno novu dimenziju prostora i spremišta za teret – uključujući 20 litara prtljažnika ispod poklopca motora. Kad god trebate smjestiti još veće stvari, stražnja sjedala se također mogu preklopiti za do 1445 litara kapaciteta za pohranu, ovisno o modelu Nira koji odaberete.

Harman/Kardon Premium zvučni sustav

Tražite najbolju kvalitetu zvuka u automobilu? Harman/Kardon Premium zvučni sustav, vodeći u industriji, pruža potpuno impresivno iskustvo zabave u cijeloj kabini – sa subwooferima postavljenim ispod sjedala, plus Clari-FITM i WuantlumLogicTM Surround Sound tehnologijom.

Bezbrižnost pri vožnji unatrag

Nećete imati neugodnih iznenađenja kada izađete unatrag s parkirnog mjesta ili prilaza. Ovaj vas sustav upozorava ako se tijekom vožnje unatrag otkrije opasnost od sudara s pješacima ili objektima. Ako se rizik poveća čak i nakon upozorenja, pomaže automatsko zaustavljanje vozila.

Sigurno skretanje

NSCC održava vašu zadanu brzinu i osigurava siguran razmak do vozila ispred kontrolirajući ubrzanje i usporavanje. Također automatski usporava vašu brzinu na bilo kojoj krivini na temelju informacija o cesti koje pruža navigacijski sustav.

Učinkovitija, zanimljivija vožnja

Postoji mnoštvo visokotehnoloških inovacija posvećenih pružanju osjetljivijeg upravljanja i istinski ugodnog iskustva u vožnji. S načinima rada Eco, Comfort i Sport uvijek se možete prilagoditi terenu po kojem vozite.

Testna vožnja