Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Ceed Sportswagon

Značajke

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ako Vam padne koncentracija, ovaj sustav pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbjegli nesreću ili barem smanjili moguće posljedice.

+

Pametni ključ s gumbom za paljenje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak Vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju s pametnim ključem i gumbom za paljenje motora (start/stop sistem), koji Vam omogućava paljenje i gašenje motora pritiskom na gumb.

+

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za upravljačem. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije, upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj ploči.

+

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sustav olakšava parkiranje, koje je sada lakše nego ikad ranije. Sustav koristi prednje, bočne i zadnje senzore koji Vam pomažu kod paralelnog i pravokutnog parkiranja, ali i kod parkiranja pod kutem. Sve što trebate učiniti je kontrolirati pedalale za kočenje i pokretanje te prebaciti u rikverc.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sustav koristi kameru na vjetrobranskom staklu pomoću koje prati oznake na tlu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe žmigavaca, sustav Vas upozorava te čak i vraća vozilo u Vašu voznu traku.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sustav znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno cijelo vrijeme kontrolira putnu brzinu vozila i udaljenost do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Obitelj Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novosti

TEST Kia Proceed 1.6 CRDi GT-line
ams.hr, 24.6.2019.

Ništa manje praktična od standardnog karavana Ceed SW, ali kudikamo atraktivnija Kia Proceed klasificirana je kao shooting-brake kojim korejska marka dodatno 'bilda' svoj imidž, i to poprilično uspješno

Pročitajte više

FOTO: Bootylicious dizajn nije jedini adut novog ProCeeda
poslovni.hr, 1.7.2019.

Najviše zasluga za tako pohvalni dojam vjerojatno ima odličan Kijin turbodizelaš (280 /1500-3000 Nm / okr./min) i 136 konjskih snaga kojim su Korejci zamijenili prijašnju 1.7 izvedbu sa 115 KS-a.

Pročitajte više

Test: Kia ProCeed 1.6 CRDi GT line, nova forma, još bolje odlike
autoportal.hr, 30.6.2019

Nakon kompaktnog i karavanske izvedbe Ceeda, na red je stigao i korejski 'shooting brake'. Provjerili smo koliko je sličan svojoj braći, dok živahni i dobro poznati 1.6-litreni dizelaš (136 KS) odlično prati temperamentni nastup atraktivnog modela...

Pročitajte više

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani