Kia Ceed Sportswagon

Boje

  • Ceed SW PHEV
  • Ceed SW GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Značajke

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ako Vam padne koncentracija, ovaj sustav pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbjegli nesreću ili barem smanjili moguće posljedice.

Pametni ključ s gumbom za paljenje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak Vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju s pametnim ključem i gumbom za paljenje motora (start/stop sistem), koji Vam omogućava paljenje i gašenje motora pritiskom na gumb.

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za upravljačem. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije, upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj ploči.

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sustav olakšava parkiranje, koje je sada lakše nego ikad ranije. Sustav koristi prednje, bočne i zadnje senzore koji Vam pomažu kod paralelnog i pravokutnog parkiranja, ali i kod parkiranja pod kutem. Sve što trebate učiniti je kontrolirati pedalale za kočenje i pokretanje te prebaciti u rikverc.

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sustav koristi kameru na vjetrobranskom staklu pomoću koje prati oznake na tlu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe žmigavaca, sustav Vas upozorava te čak i vraća vozilo u Vašu voznu traku.

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sustav znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno cijelo vrijeme kontrolira putnu brzinu vozila i udaljenost do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Obitelj Ceed

Novi Ceed Sportswagon

Više o modelu

Novi ProCeed

Više o modelu

Novi XCeed

Više o modelu

Novosti

Studija Auto Express među vlasnicima novih vozila – Kia je najbolja
autoexpress.co.uk, 15.06.2022

Kia XCeed najbolje ocijenjen među svim modelima, Rio je ukupno 2., a Sportage 6.

Pročitajte više

Polovna Kia Soul je bijeg od klasike, a poput kompaktnog Ceeda, jedan je od prvaka pouzdanosti
jutarnji.hr/autoklub, 20.10.2021

Primjerci prve generacije iz 2008. godine još se i mogu svako toliko vidjeti, ali druga otkrivena krajem 2014. rjeđa je i od Ferrarija
Povišenom koncepcijom Soul je zapravo urbana crossoverska izvedba tadašnjeg Ceeda iz iste godine, još i danas izgledom modernog kompakta, na dobrom glasu po svojoj pouzdanosti
 

Pročitajte više

Kia XCeed 1.0 T-GDi Way, korejski kompaktni crossover udara 3-cilindrašem sa 120 KS, autoportal.hr, 14.02.2020.

Stvaranje kompaktnih SUV-ova, odnosno crossovera je igra na sigurno. Taj zanimljiv concept povišenih automobile pokazuje uspješnost u svim segmentima, a našim su kupcima posebno zanimljivi modeli na bazi B i C-segmenta.

Pročitajte više

Test vožnja