Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 95.990 kn

Test vožnja Naruči katalog

Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi dovoljno prostora za slobodno vrijeme i za obiteljsku uporabu. Krase ga suvremeni i sofisticirani detalji te samouvjerenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajnu, nove generacije svugdje će Vam se diviti.

Već od 111.990 kn

Test vožnja Naruči katalog

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Već od 151.990 kn

Test vožnja Naruči katalog

XCeed

Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

Već od 135.990 kn

Test vožnja Naruči katalog

KUPNJOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina jamstva

Najduže europsko tvorničko jamstvo na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitetu Kia vozila.

Briga za Vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne europske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najviše ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktualni pobjednik istraživanja J. D. Power u kojem je po četvrti put zaredom osvojila titulu vozila s najvećim zadovoljstvom kupaca.

Slike su simbolične. Prosječna kombinirana potrošnja: 3,9 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 103 – 187 g/km. Ponuda je informativnog karaktera, a istaknute cijene vrijede prilikom korištenja Bonus Jokera financiranje te iste već uključuju popust joker Kia Bonus financiranje. Istaknute cijene odnose se na modele Kia Stonic 1,2 GAS LX BASIC MY2020, Kia Ceed 1,0 T-GDI EX Urban MY2020, Kia XCeed 1,0 T-GDI LX Joy MY2020, Kia Sportage 1,6 GDi LX Basic MY2020.Istaknuta ušteda odnosi se na model Stonic prilikom korištenja Bonus Jokera Standard (19.000 kn) uz kupnju na financijski leasing. Cijene uključuju sve navedene popuste i uštede, ali ne uključuje trošak metalik boje i pripreme vozila. Popusti i uštede se međusobno isključuju. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične. Količine su ograničene, a ponuda vrijedi do isteka zalihe. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Dodatne informacije potražite na www.kia.hr ili kod ovlaštenih Kia zastupnika.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani