U atraktivnoj akcijskoj ponudi koja traje samo do kraja godine odaberite svoju omiljenu Kiju sa zalihe – Rio, Ceed, Stonic ili Sportage – i odvezite je ODMAH!

Rio

Novi Rio kompaktan je gradski automobil u koji ćete uspjeti spakirati sve što vam je potrebno, pa i puno više nego što očekujete. Elegantan i dinamičan dizajn pruža Riju privlačnost koja izaziva zadivljene poglede. Udobne značajke, oprema i najnovija tehnološka rješenja učinit će vaše putovanje čistim užitkom.

Već od 90.990 kn

Ceed

Novi Kia Ceed automobil je koji privlači Vašu pažnju svojim dinamičnim stylingom i samopouzdanim oblikom. Ali je i zadržava – snažnim pogonom, gostoljubivom unutrašnjošću, inovativnim tehnologijama i inspirativnim detaljima. Novi Ceed ima sve kako bi vožnju ispunio užitkom i odvezao Vas u potpuno novu priču. Doživite ga i sami!

Već od 121.990 kn

Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 105.990 kn

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Već od 154.990 kn

KUPNJOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina jamstva

Najduže europsko tvorničko jamstvo na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitetu Kia vozila.

Briga za Vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne europske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najviše ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktualni pobjednik istraživanja J. D. Power u kojem je po četvrti put zaredom osvojila titulu vozila s najvećim zadovoljstvom kupaca.

Slike su simbolične. Prosječna kombinirana potrošnja: 3,9 – 7,2 l/100 km. Emisije CO2: 103 – 165 g/km. Ponuda je informativnog karaktera, a istaknute cijene vrijede prilikom korištenja Bonus Jokera financiranje.Istaknute cijene odnose se na modele Kia Rio 1,2 GAS EX Edition ISG M/T, Kia Stonic 1,2 GAS LX Active ISG M/T, Kia Ceed 1,0 T-GDI HP ISG ECO LX Edition M/T, Kia Sportage 1,6 GDi LX Active Limited M/T 2WD. Količine su ograničene, a ponuda vrijedi do isteka zalihe. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Dodatne informacije potražite na www.kia.hr ili kod ovlaštenih Kia zastupnika.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani