Potpuno novi XCeed

XCeed je sportski crossover koji odiše samopouzdanjem koje možete dodirnuti, impresionira svojim odvažnim dizajnom i zavodi svojom razigranošću. To je automobil za sve koji teže uzbudljivoj vožnji i koji nisu zadovoljni prosječnim.

Ušteda do 13.000 kn

Test vožnja Naruči katalog

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed impresionirao je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Ušteda do 15.000 kn

Test vožnja Naruči katalog

Novi Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 104.990 kn

Test vožnja Naruči katalog

Novi Rio

Nova odvažna Kia Rio dizajnirana je za užitak na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koja vam je potrebna, dok Vam funkcije pametnog povezivanja pružaju razne načine kako biste ostali povezani.

Već od 87.490 kn

Test vožnja Naruči katalog

KUPNJOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina jamstva

Najduže europsko tvorničko jamstvo na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitetu Kia vozila.

Briga za Vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne europske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najviše ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktualni pobjednik istraživanja J. D. Power u kojem je po četvrti put zaredom osvojila titulu vozila s najvećim zadovoljstvom kupaca.

Slike su simbolične. Prosječna kombinirana potrošnja: 3,9 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 103 – 187 g/km. Ponuda je informativnog karaktera, a istaknute cijene vrijede prilikom korištenja Bonus Joker financiranja te iste već uključuju popust joker Kia Bonus financiranje. Istaknute cijene odnose se na modele Kia Rio 1,2 Edition, Kia Stonic 1,2 Gas LX Basic, Kia Ceed 1.0 T-GDI LP EX Urban, Kia Xceed 1.0 T-Gdi LX Joy prilikom korištenja Bonus Jokera financiranje uz kupnju na financijski leasing. Cijene uključuju sve navedene popuste i uštede, ali ne uključuje trošak metalik boje i pripreme vozila. Popusti i uštede se međusobno isključuju. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične. Količine su ograničene, a ponuda vrijedi do isteka zalihe. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Dodatne informacije potražite na www.kia.hr ili kod ovlaštenih Kia zastupnika.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani