Novi Picanto

Picanto je samopouzdana, atraktivna i energična Kia koja se izvrsno osjeća u gradu i izvan njega. Impresionira tehnologijom, besprijekornom sigurnošću, performansama i okretnošću zbog kojih ga je zabavno voziti.

Već od 89.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Akcijski cjenik Naruči katalog

Novi Rio

Odvažni novi Kia Rio dizajniran je za uživanje na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koju trebate, dok pametne značajke povezivanja nude razne načine da ostanete povezani.

Već od 87.999 kn Ušteda do 8.000 kn

Test vožnja Akcijski cjenik Naruči katalog

Novi Stonic

Stonic oduševljava vozače mišićavim linijama, jedinstvenošću, udobnošću, bogatim izborom boja i najnovijim tehnologijama sigurnosti i povezivanja, a stručnjaci ga hvale kao skladno dizajniranog, moćnog i okretnog.

Već od 104.999 kn Ušteda do 15.000 kn

Test vožnja Akcijski cjenik Naruči katalog

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed oduševio je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Već od 109.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Akcijski cjenik Naruči katalog

Novi Sportage

Sportage, koji je sinonim za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima, na ceste je izašao u potpuno novom, poboljšanom izdanju. Njegov upečatljiv i robustan izgled sada je dodatno nadograđen odvažnim dizajnerskim elementima.

Već od 150.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Akcijski cjenik Naruči katalog

KUPNJOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina jamstva

Najduže europsko tvorničko jamstvo na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitetu Kia vozila.

Briga za Vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne europske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najviše ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktualni pobjednik istraživanja J. D. Power u kojem je po šesti put zaredom osvojila titulu vozila s najvećim zadovoljstvom kupaca.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani