Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

PONUDA GODINE! Ušteda do 26.000 kuna!

Već od 95.990 kuna

Test vožnja Naruči katalog

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

PONUDA GODINE! Ušteda do 25.000 kuna!

Već od 149.990 kuna

Test vožnja Naruči katalog

Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed impresionirao je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

PONUDA GODINE! Ušteda do 14.000 kuna!

Već od 111.990 kuna

Test vožnja Naruči katalog

XCeed

XCeed je sportski crossover koji odiše samopouzdanjem koje možete dodirnuti, impresionira svojim odvažnim dizajnom i zavodi svojom razigranošću. To je automobil za sve koji teže uzbudljivoj vožnji i koji nisu zadovoljni prosječnim.

PONUDA GODINE! Ušteda do 12.000 kuna!

Već od 135.990 kuna

Test vožnja Naruči katalog

KUPNJOM KIA VOZILA STE BEZBRIŽNI

7 godina jamstva

Najduže europsko tvorničko jamstvo na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitetu Kia vozila.

Briga za Vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne europske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najviše ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktualni pobjednik istraživanja J. D. Power u kojem je po četvrti put zaredom osvojila titulu vozila s najvećim zadovoljstvom kupaca.

Slike su simbolične. Prosječna kombinirana potrošnja: 3,9 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 103 – 187 g/km. Ponuda je informativnog karaktera, a istaknute cijene vrijede prilikom korištenja Bonus Joker financiranja te iste već uključuju popust joker Kia Bonus financiranje. Istaknute cijene odnose se na modele Kia Stonic 1,2 Gas LX Basic ISG M/T, Kia Ceed 1.0 T-GDI LP EX Urban, Kia Xceed 1.0 T-Gdi lx joy, Kia Sportage 1.6 GDI Active. Istaknuta ušteda odnosi se na model Kia Ceed 1.0 T-GDI LP EX Urban prilikom korištenja Bonus Jokera Standard (14.000 kn) uz kupnju na financijski leasing. Cijene uključuju sve navedene popuste i uštede, ali ne uključuje trošak metalik boje i pripreme vozila. Popusti i uštede se međusobno isključuju. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične. Količine su ograničene, a ponuda vrijedi do isteka zalihe. Za tiskarske greške ne odgovaramo. Dodatne informacije potražite na www.kia.hr ili kod ovlaštenih Kia zastupnika.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani