SEZONSKI PREGLED VOZILA

Priuštite sebi bezbrižnost na putovanju tijekom toplih ljetnih dana. Sezonski pregled Vaše Kije pripremit će Vas za duga putovanja ali i za kraće relacije s gušćim prometom, i to po posebno povoljnoj cijeni. Pregled uključuje sisteme vozila koji su ključni za sigurnu vožnju.

USLUGA UKLJUČUJE PREGLED:

 • sustava hlađenja,
 • pogonskih remena,
 • razina tekućine (motorno ulje, kočiona tekućina, rashladna tekućina, ulje za servo upravljač),
 • kočionog sustava (debljina kočionih pločica i diskova),
 • stanja naplataka i pneumatika (stanje, profil, pritisak),
 • ispušnog sustava (optički),
 • kapaciteta akumulatora,
 • klima uređaja (grijanje i hlađenje),
 • karoserije i oštećenja eksterijera,
 • servisnog intervala,
 • osvjetljenja (vanjskog i unutrašnjeg),
 • mogućih otvorenih tehničkih kampanja.

Besplatno do ažuriranih navigacijskih karata

Vožnja koja nas vodi u nove avanture još je ugodnija uz učinkovitu navigaciju. Svako novo Kia vozilo ili Kia vozilo s datumom početka jamstva koje je mlađe od 31. ožujka 2013. i serijski ugrađenim navigacijskim sustavom marke LG, automatski dobiva 6 besplatnih** godišnjih ažuriranja navigacijskih karata. Stoga već danas rezervirajte svoj termin za ažuriranje navigacije kod svog ovlaštenog Kia zastupnika!

Prijava na servis

Je li je Vaš akumulator besprijekoran?

Akumulator napaja sve električne uređaje u vozilu, uključujući sigurnosne elemente kao što su zračni jastuci i kočioni sustav ABS, infotainment sustav i navigacija. Njegov kapacitet mora biti primjeren i za teže uvjete, kao što su, na primjer, hladna zimska pokretanja motora. Kako dolaze hladni dani u godini, dobro je provjeriti je li je akumulator besprijekoran. Predlažemo Vam da pregled povjerite ovlaštenom Kia serviseru koji će, uz akumulator, provjeriti i stanje remena.

S pregledanim, i po potrebi zamijenjenim akumulatorom, spriječit ćete nepredviđene troškove i održati optimalno djelovanje elektronskih komponenti Vaše Kije. U slučaju moguće zamjene mi ćemo se pobrinuti za okolinu – stari akumulator servis će besplatno odvesti do mjesta za uništenje.

Pogledajte ponudu akumulatora
**Ažuriranje navigacijske karte uključuje 6 godišnjih ažuriranja unutar osnovnog Kia jamstva od 7 godina. Usluga može izazvati troškove rada za vrijeme potrebno za izvršenje ažuriranja. Ažuriranje je dostupno samo kod ovlaštenog Kia zastupnika odn. servisera. Kia ne preuzima nikakvu odgovornost za kvalitetu podataka navigacijske karte. Tvornica pruža podršku za ažuriranje navigacijskih karata do 10 godina nakon završetka proizvodnje svakog modela. Usluga OTA Updates nije dostupna u Hrvatskoj.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.