Aktualna ponuda

Originalni Kia rezervni dijelovi | Originalna Kia dodatna oprema | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Uštedite novac dodatnim naplatcima

Odabirom dodatnih naplataka za Vašu Kiju, za Vas izrađujemo zimske ili ljetne setove kotača, što Vam donosi brojne prednosti. S dva seta uštedite novac na ponovnoj montaži, naglasite svoj stil i izbjegnete upotrebu istih kotača u svim vremenskim uvjetima.

Pogledajte ponudu Kia naplataka

Sezonski pregled vozila

Priuštite sebi bezbrižnost na putovanju tijekom toplih ljetnih dana. Sezonski pregled Vaše Kije pripremit će Vas za duga putovanja ali i za kraće relacije s gušćim prometom, i to po posebno povoljnoj cijeni. Pregled uključuje sisteme vozila koji su ključni za sigurnu vožnju.

Saznajte više

Dezinfekcija putničke kabine ili klimatskog sustava vozila

Jeste li za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije te ste zbog hitnih obaveza upotrebljavali vozilo?

Saznajte više

Vrhunske autosjedalice za bezbrižnu sigurnost djece

Dječje autosjedalice iz naše ponude proizvodi su vodećeg njemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44 / 04, osiguravaju najvišu zaštitu Vaše djece tijekom vožnje.

Saznajte više

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, značajke su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema jamči potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Jamčimo njihovu dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Pogledajte originalne rezervne dijelove

Economy line

Rezervni dijelovi linije Economy Line namijenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost kao originalni dijelovi i vrhunsku kvalitetu, ali po nižoj cijeni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne dijelove u prosjeku iznosi oko 30%.

Više o dijelovima Economy Line

Posebna ponuda akumulatora po iznimnim cijenama

Ugradnja originalnog akumulatora u vozilo osigurava Vam bezbrižnost pri vožnji, bezbrižnost pri uvažavanju jamstava i dug životni vijek akumulatora. Odabir originalnog akumulatora najbolja je opcija za Vas.

Pogledajte akcijsku ponudu

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.