Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Jamčimo njihovu dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Od 419,90 kn
(55,73 €)

Akumulator

U 75% slučajeva akumulator se kvari zbog nepravilnog djelovanja pokretača motora ili nenadanih i izrazitih promjena u temperaturi (hladnoća/vrućina). Ako ste zimi imali poteškoća s akumulatorom, sada je pravo vrijeme za pregled i, po potrebi, povoljnu zamjenu istog.
Od 196,90 kn
(26,13 €)

Set metlica prednjih brisača

Loše vrijeme mijenja gumu i smanjuje učinkovitost brisača. Nudimo Vam posebno prilagođene metlice koje jamče odlično brisanje.
Cijena po komadu 645,90 kn (85,73 €)

TPMS senzor za nadzor tlaka u pneumaticima

Tlak u pneumatikama iznimno utječe na ponašanje vozila u vožnji. TPM senzor mjeri tlak i upozorava vozača na moguća odstupanja tlaka u gumama i time poboljšava Vašu sigurnost u prometu.
Od 630,90 kn
(83,73 €)

Kočione pločice, straga

Kočione pločice, kočioni diskovi i tekućina zahtjevaju redovno održavanje s kojim jamčimo učinkovito kočenje
Od 787,90 kn
(104,57 €)

Kočioni disk, sprijeda

Pobrinite se da pregled kočnica obavite svake dvije godine ili nakon svakih 20.000 prijeđenih km. Kočionu tekućinu zamjenite svake dvije godine bez obzira na broj prijeđenih km.
Od 12,29 kn
(1,63 €)

Naša ponuda originalnih Kia žarulja

Opsežan portfelj rješenja osvjetljenja omogućuje Vam da opremite svoju Kiju prema vlastitim potrebama.
Više →

Provjerite više o originalnim rezervnim dijelovima

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.