ORIGINALNI NAPLATCI ZA JEDNOSTAVNU PROMJENU KOTAČA

Dosta Vam je čekanja ispred vulkanizerskih radionica zbog nagle promjene vremena ili približavanja roka za promjenu guma?
Za vas imamo jednostavno rješenje koje Vam štedi vrijeme i novac.

Odaberite dodatne Kia naplatke za vaše vozilo i napravit ćemo za vas ljetne ili zimske komplete kotača koji imaju brojne prednosti:

  1. Brže vrijeme premontaže krati vrijeme usluge i smanjuje trošak vulkanizera. Troškovi kompleta kotača se u samo nekoliko sezona izjednačavaju s troškovima zamjene guma.
  2. Ljeti možete imati veće naplatke na svome vozilu koji će istaknuti izgled vašeg vozila. Oblik originalnih Kia naplataka je u potpunosti usklađen s oblikom vozila.
  3. Komplete kotača s ljetnim pneumaticima možete koristiti samo ljeti, stoga oni neće biti izloženi agresivnim zimskim vremenskim uvjetima. Na taj način naplatci ostaju dobro očuvani i neoštećeni.
  4. Upotrebom kompleta kotača izbjegavate godišnji rizik od oštećenja TMPS senzora koji se nalazi kod većine novih vozila, a može se lako ošteti prilikom zamjene guma.
  5. Pri prodaji vozila povećavate njegovu tržišnu vrijednost.

Odabrana ponuda Kia naplataka

Kia Ceed

Čelični naplatak
Alu naplatak Anyang (srebrna boja) 16"
Alu naplatak Goyang (srebrna boja) 17"
Alu naplatak Five spoke, bicolor 17"

Kia Xceed

Alu naplatak 16" Anyang
Alu naplatak 18" Hanyang bicolour
Alu naplatak 16" bicolour
Alu naplatak 18" bicolour

Kia Sportage

Alu naplatak Halla 18"
Alu naplatak Gangam 18" bicolor
Alu naplatak 19"

Kia Stonic

Čelični naplatak 15"
Čeličan Hybrid naplatak 17"
Alu naplatak 15" tip B
Alu naplatak 17", tip B

Torbe

Torba za pohranu i prenošenje guma

350,90 kn (46,57 €)

Provjerite ostatak ponude naplataka i ostale dodatne opreme

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.