Sve novosti

29. 08. 2016

Brend s najboljim proizvodima i uslugama

Kia Motors Mexico slavi prvu godišnjicu poslovanja u toj zemlji. Pritom su za kraj godine najavili početak proizvodnje hibridnog Nira, namijenjenog njihovom tržištu. Tako će Kia ponuditi svoje prvo hibridno vozilo u Meksiku i time proširiti svoju ponudu.

Kia već u prvoj godini prisustva u Meksiku 9. najprodavaniji brend
Kia je zahvaljujući vrhunskom kvalitetu svojih inovativnih i atraktivnih modela u Meksiku ispunila sve svoje ciljeve. Kia je sa 34.517 prodanih vozila u zadnjih 12 mjeseci – toliko vremena brend tamo posluje - postala 9. najprodavaniji brend.

U rekordnom vremenu do 73 zastupnika
"Ova godina je za sve u Kiji bila puna izazova i izvanrednih postignuća, jer smo premašili sva naša očekivanja," rekao je o rezultatima Seong Bae Kim, predsjednik i izvršni direktor Kia Motors Mexico i dodao: "Vrlo smo ponosni i sretni što smo ne samo premašili naše prve prodajne planove nego smo i uspješno postavili mrežu zastupnika širom zemlje, koji svim našim strankama pružaju vrhunske usluge."

Velika prodajno-servisna mreža
Jedan od Kijinih strateških stupova u toj zemlji sa 120 milijuna stanovnika je stabilizacija prodajno-servisne mreže, koju čine 73 zastupnika, čime pokrivaju 94% državnog teritorija. Kao dio proslave prve godišnjice je Kia, inače najstariji korejski proizvođač automobila, u rekordnom vremenu otvorila 25 novih zastupnika u 21 novom mjestu.

Kia Motors Mexico u 2016. godini očekuje 45.000 prodanih vozila, što znači da će premašiti tržišni udio od 3%. Time bi se Kia do kraja godine predstavila kao vrlo konkurentan brend   sa 7-članom paletom modela (Sportage, Sorento, Forte (Cerato), Rio, Optima, Soul i Niro).

Brend s najboljim proizvodima i uslugama
"Imamo vrlo uspješnu godinu. Zasigurno je ovo nevjerojatno postignuće u ovoj djelatnosti, gdje se natječe više od 40 brendova,” kazao je Horacio Chavez, direktor poslovanja Kia Motors Mexico i dodao: "Kako god, idemo ususret novim izazovima i svaki dan radimo na potvrđivanju kvalitete našeg brenda s najboljim proizvodima i uslugama, a sve s ciljem postizanja tržišnog udjela od 5 posto u naredne četiri godine."


***
 
 Kia Motors Corporation spada među najuspješnije globalne automobilske tvrtke s naglašenim smislom za kvalitetne automobile za mlade u srcu. Kompanija osnovana 1944. godine proizvede više od 3 milijuna vozila godišnje, koja putem razgranate prodajno-servisne mreže prodaje u 180 država. Kompanija širom svijeta zapošljava više od 49.000 ljudi i njihov adut je europski automobilski način rada. Ključna uloga u razvoju vozila namijenjenih europskom tržištu povjerena je tehničko-razvojnom i dizajnerskom centru u Frankfurtu. Dizajniranje svih vozila Kia odvija se pod vodstvom svjetski poznatog njemačkog dizajnera Petera Schreyera. Njegov rad potvrđuju brojne europske i međunarodne dizajnerske nagrade, kao što su red dot award, iF product design award i Automotive Brand Contest za najbolji dizajn u automobilizmu. Pri zadovoljstvu kupaca pogotovo odskaču modeli Soul i Sorento, koji su u studiji 2016 JD Power IQS pobijedili u svojim kategorijama, dok je Kia zauzela 1. mjesto od svih brendova. Izrazito europsku orijentiranost Kia dopunjuje svojom modernom tvornicom u slovačkoj Žilini i europskim tehničkim centrom za razvoj i proizvodnju motora, koji Kiju postavljaju na tron proizvođača automobila s rekordno niskom potrošnjom goriva. Kia je između ostalog i službeni automobilski partner Svjetskog prvenstva u nogometu i glavni sponzor teniskog grand slama turnira Australian Open. Slogan kompanije »The Power to Surprise« predstavlja globalnu predanost proizvodnji automobila, koji modernom tehnikom, naprednim rješenjima i neprestanim inovacijama premašuju očekivanja kupaca i s revolucionarnim 7-godišnjim jamstvom predstavljaju najbolji izbor za Vaš novac.

 

24. 08. 2016

Riov progresivan novi izgled osmišljen je u Kijinim dizajnerskim centrima u Frankfurtu i Irvineu (Kalifornija), u suradnji s Kijinim glavnim centrom u Namyangu (J. Koreja). Ravne linije i glatke površine daju vozilu prepoznatljiv, ali nov karakter, dok duži prevjes, poklopac motora, međuosovinski razmak i uspravniji C stup pružaju još samouvjereniji i više... Više ...

22. 08. 2016

Kijini modeli Optima, Sorento, Sedona (na nekim tržištima pod imenom Grand Carnival) i Soul su u istraživanju J.D. Power APEAL o automobilskim mogućnostima, sveukupnoj obradi vozila i izgledu (APEAL - Automotive Performance, Execution and Layout) pobijedili u svojim klasama. Četverostruka pobjeda je Kiju svrstala na 3. mjesto od svih neluksuznih brendova, što je veliki iskorak u odnosu na sedmo mjesto 2015. godine.... Više ...

16. 08. 2016

U prvoj polovici 2016. Kijina je europska tvornica radila punom parom. U tom razdoblju su u  tvornici u Žilini proizveli 177.900 vozila, što predstavlja 4,7-postotno povećanje u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Također je povećana proizvodnja motora, do kraja lipnja proizvedeno je više od 318.000.   Kia Sportage prvoplasirani u istraživanju J.D. Power o pouzdanosti... Više ...

10. 08. 2016

Ima li Vaša Kia više od 250.000 prijeđenih kilometara i još Vas odlično služi? Podijelite s nama lijepe trenutke i uspomene koje vežete za putovanja s Vašim vozilom. Ispričajte nam što ste sve zajedno proživjeli i gdje se planirate uputiti. Pokažite svima da ste ponosni vlasnik Kia vozila i osvojite vrijedne nagrade. Tražimo Kiju koja je proživjela mnogo i još joj nije dosta, tražimo Kiju s najviše kilometara. Pomozite nam u potrazi. Ukoliko ste Vi... Više ...