7 GODINA JAMSTVA KIA

2.555 dana / 150.000 km bez brige

7 godina bezbrižnosti

Svi Kijini modeli ponose se najduljim europskim jamstvom. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnje jamstvo na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrijednosti – kvalitetu, pouzdanost i dinamičnost.

Najduže jamstvo u Europi

7-godišnje jamstvo najduže je europsko jamstvo.

Prenosivost

Jamstvo je prenosivo na različite vlasnike vozila, naravno, pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu s Kijinim servisnim zahtjevima.

7 duuuuuuuugih godina

Naše rekordno dugo sedmogodišnje jamstvo za sve naše nove modele odvest će Vas u fantastičan svijet bezbrižnosti. Pouzdanost, sigurnost i užitak u vožnji sada su naša briga.

Najmodernija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih europskih tvornica koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo - visokokvalitetan automobil koji zbog najduljeg europskog tvorničkog jamstva kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

“Naj ideja” prema magazinu Autocar

Najdulje europsko jamstvo - 7-godišnje Kijino jamstvo za model cee’d čim je uvedeno proglašeno je „Najboljom idejom 2006. godine“ prema mišljenju uglednog britanskog automobilskog časopisa Autocar. Naime, to ostaje revolucionarna, hrabra i jedinstvena odluka u Europi.

7 IZNUTRA I IZVANA

7-godišnje Kia jamstvo nije samo najduže u Europi. Mi vjerujemo da je i najbolje u Europi. Svaki naš model pokriven je 7-godišnjim „bumper to bumper“ tvorničkim jamstvom. Nema sakrivenog sitnog tiska ili neugodnih iznenađenja. Tako da bezbrižnost sada dolazi kao standard kod Kije.
Oprema unutrašnjosti
Tkanine
Elektroinstalacije
Karoserija
Motor
Šasija
Pogonski sklop i baterija

Kia i na baterije nudi identično jamstvo kao i na kompletno vozilo – 7 dugih i bezbrižnih godina. Novi Soul EV tako je jedini električni automobil s jedinstvenim sedmogodišnjim jamstvom.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

NAJVIŠI STANDARDI

Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog iznimne kvalitete vozila, Kia je samouvjereno ponudila najdulje jamstvo na nove automobile u Europi.

POTPUNA BEZBRIŽNOST

Kia je jedini proizvođač u Europi koji nudi 7-godišnje jamstvo i time kupcima pruža osjećaj potpune bezbrižnosti tijekom najmanje 7 godina.

„BUMPER TO BUMPER“ JAMSTVO

Tvorničko jamstvo, tzv. „bumper to bumper“ jamstvo, znači da ćete dobiti jednaku razinu jamstva od prvog do 2,555. dana.

PRENOSIVOST JAMSTVA

Jamstvo je prenosivo na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalo jamstvo dulje od većine jamstava koje nudi naša konkurencija.

MANJI TROŠAK ODRŽAVANJA

Trošak održavanja Vašeg automobila bit će manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cijena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

TROŠKOVI POKRIVENI JAMSTVOM

Malo je vjerojatno da će Vam zatrebati usluge jamstva, no ukoliko se javi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih dijelova biti pokriveni jamstvom.

JAMSTVO VRIJEDI DILJEM EUROPE

Putujući Europom, Vaše jamstvo vrijedi gdje god se nađete.

PITANJA I ODGOVORI

NA KOJI SE AUTOMOBIL ODNOSI 7-GODIŠNJE KIA JAMSTVO?
7-godišnje jamstvo odnosi se na sva osobna vozila.
DA LI JE TO TVORNIČKO JAMSTVO ILI JAMSTVO KOJE NUDI LOKALNI PRODAVAČ?
Ovo jamstvo nije kao ostala vanjska jamstva, npr. od osiguravajućih kuća ili lokalnih prodavača. Ovo je opsežno tvorničko jamstvo koje vrijedi jednako od prvog dana pa do do kraja sedme godine.
POSTOJI LI OGRANIČENJE KILOMETRAŽE?
Naše najduže jamstvo na tržištu tijekom prve tri godine trajanja nema ograničenja kilometraže. Kroz cjelokupan period jamstva (7 godina) ograničenje kilometraže je 150.000 km.
POSTOJE LI KOMPONENTE KOJE NISU POKRIVENE 7 GODINA?
Neki dijelovi vozila imaju svoj prirodni rok trajanja i jamstvo ih pokriva kraće vrijeme. To su: akumulator, naknadno ugrađena Kijina originalna dodatna oprema (12 mjeseci bez ograničenja kilometraže), audio sustav, navigacija i ostali audio priključci (36 mjeseci, odn. 100.000 km) i lak (60 mjeseci, odn. 150.000 km). Jamstvom nije obuhvaćen potrošni materijal.
KAKO PROIZVOĐAČ AUTOMOBILA MOŽE PONUDITI 7-GODIŠNJE JAMSTVO / 150.000 km?
Zbog iznimne kvalitete proizvodnje Kia je samouvjereno ponudila ovakvo izvanredno jamstvo, jedinstveno na europskom tržištu.
DA LI JE JAMSTVO PRENOSIVO NA SLJEDEĆEG VLASNIKA?
Da, u potpunosti. Znači, ukoliko budete prodavali vozilo nakon, primjerice, 5 godina upotrebe, vozilo će i dalje imati 2 godine jamstva.
ŠTO JE S JAMSTVOM NA PROHRĐAVANJE?
Svi naši osobni automobili nove generacije osigurani su 7 godina.

Detaljni uvjeti jamstva opisani su u jamstvenoj knjižici vozila, odnosno, kod ovlaštenog zastupnika.