Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Venga

Značajke

+

Uživajte u svakom zavoju

Nova Venga nije samo prostran automobil! Venga je napravljena s pažnjom na užitak u vožnji bilo to u gradskoj vožnji ili na brzoj cesti. Napredni sustavi brinu se za iznimnu stabilnost i izvrsne užitke.

+

Iznimna ergonomija

Preduvjet za sigurnu vožnju je jasan pogled na cestu. Venga je zato opremljena s upravljačem koji sadrži gumbe za upravljanje različitim sustavima bez potrebe skidanja pogleda s ceste.

+

Sigurnosna oaza

Venga podsjeća na sigurnosnu oazu. Venga je opremljena s brojnim sigurnosnim dodatcima za optimalnu zaštitu putnika u slučaju nezgode. Među najznačajnijim elementima je izvorni ABS sustav i BAS za povečanje kočione sile u rizičnim situacijama.

+

Start/Stop sustav (ISG)

Zašto bi trošili gorivo dok stojite? Kada stojite na mjestu Vengin se motor pri pomicanju mjenjača u neutralan položaj automatski gasi. Kada dotaknete papučicu kvačila motor se automatski pali i vožnja se nastavlja.

+

Maženje prostorom

Nova Kia Venga otvara sasvim novi svijet mogućnosti. Posebice kada imate izvanredan panoramski stakleni krov koji preplavljuje unutrašnjost svjetlošću čime se postiže izniman osjećaj prostranosti.

+

Napravljena za prtljagu

Venga oduševljava s kompaktnim unutrašnjim mjerama i upotpunjuje različite potrebe za prostorom u unutrašnjosti, a sve to je samo dodatak na prtljažni prostor od 440 litara. Ako je prostora i dalje premalo, Venga je opremljena s djeljivom i posve sklopivom stražnjom klupom.