PRVA ZA LJUDE

SPORTSKA SPONZORSTVA

Spajamo.

U tvrtki Kia Motors proizvodnjom vozila spajamo ljude. Upravo zato jer sport spaja ljude, mi sponzorski dajemo potporu mnogim sportskim događajima.

Od vrhunskih događaja sponzoriramo nogometna prvenstva FIFA i UEFA, teniski turnir Australian Open i košarkašku ligu NBA, kao i mnoge poznate svjetske klubove i reprezentacije u sportovima kao nogomet, košarka, odbojka, brzo klizanje, skijaški skokovi, streličarstvo i mnogi drugi. Pored toga otvaramo sportske događaje na lokalnim razinama. Tako i u Hrvatskoj.

Kia – glavni sponzor turnira Australian Open

Od svog prvog sponzorstva 2002. godine Kia sudjeluje na turniru kao glavni sponzor i uspješno ga promovira i podržava. Od prvog dana partnerstva svake godine australskom teniskom savezu stavljaju na raspolaganje više od 100 novih vozila Kia čime omogućavaju nezaboravan i udoban prijevoz najboljim tenisačima, VIP gostima, službenim osobama i medijima.

Rafael Nadal - Kia Brand Ambasador

Rafael Nadal je od 2006. godine – tada još kao mlada španjolska teniska senzacija - globalni ambasador brenda Kia. Svojom suradnjom Nadal i Kia diljem svijeta zajedno ostvaruju Kijin slogan 'The Power to Surprise' (snaga iznenađenja).

Službeni automobilski partner FIFA od 2007. do 2022. godine

Kia kao partner od međunarodne krovne nogomente organizacije FIFA i službeni automobilski partner nudi vozila iz svoje bogate ponude modela i preko različitih marketinških aktivnosti i oglašavanja na stadionima jača svoju prepoznatljivost.

Kia sponzorstvo UEFA EURO

Europsko prvenstvo u nogometu, koje organizira europska krovna nogometna organizacija UEFA, najveći je nogometni događaj u Europi. Kia Motors Corporation prestižni je globalni EUROTOP partner UEFA od 2006. do 2017. godine

Kia i moto-sport

Kia Lotos Race je prvenstvo koje se od 2006. održava u organizaciji Kia Motors Polska, a u njemu nastupaju izabrani trkači, koji se natječu s prilagođenim vozilima Kia Picanto. Kia Lotos Race, koji mladim nadarenim vozačima omogućava da naprave prve korake u svijetu moto-sporta, sada je postalo međunarodno natjecanje! Više informacija možete naći na kialotosrace.pl/.