Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Značajke

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Od sada ćete uvijek imati napunjen mobitel. Uživajte u najnovijoj tehnologiji s bežičnim punjačem koji koristi elektromagnetno polje te se tako riješite nepotrebnih kablova.

+

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za upravljačem. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije, upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj ploči.

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ne dopustite da nepredviđeni objekti stanu na Vaš put. Radar na prednjem odbojniku i kamera na vjetrobranskom staklu procjenjuju potencijalni rizik na obzoru, kao što su, npr. pješaci ili druga vozila. S upozoravanjem i automatskim kočenjem sustav za sprječavanje naleta (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) pomaže Vam pri izbjegavanju nesreća ili smanjivanju njihovih posljedica. Jer svatko treba pomoć ponekad.

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski se tempomat aktivira pomoću prekidača na upravljačkom obruču čime jednostavno nastavljate željenu brzinu. Sustav tako ujednačava brzinu i udaljenost od vozila ispred sebe tako da Vi jednostavnije i zabavnije uživate u svom vozilu. Ovisno o brzini vozila ispred, Sportage ubrzava, usporava ili se u potpunosti zaustavlja održavajući uvijek sigurnu udaljenost.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Neka Vas sustav upozori ako napuštate svoju voznu traku bez pokazivača smjera ili u potpunosti popravi položaj upravljača, ako je to potrebno. Neke Vam stvari mogu odvući pažnju, ali to ne vrijedi za Kiju Sportage.

+

upozorenje na vozila u mrtvom kutu (BSCW)

Ništa ne propustite. Imajte nadzor nad svakim detaljom svakodnevne vožnje uporabom radara koji prati lijevu i desnu stranu te događanja iza vozila. Sustav za upozorenje na vozila u mrtvom kutu koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas upozorio na vozila u Vašem mrtvom kutu.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Već od 154.990 kn

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani