Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Značajke

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Od sada ćete uvijek imati napunjen mobitel. Uživajte u najnovijoj tehnologiji s bežičnim punjačem koji koristi elektromagnetno polje te se tako riješite nepotrebnih kablova.

+

Sustav za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sustav prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za upravljačem. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije, upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj ploči.

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Ne dopustite da nepredviđeni objekti stanu na Vaš put. Radar na prednjem odbojniku i kamera na vjetrobranskom staklu procjenjuju potencijalni rizik na obzoru, kao što su, npr. pješaci ili druga vozila. S upozoravanjem i automatskim kočenjem sustav za sprječavanje naleta (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) pomaže Vam pri izbjegavanju nesreća ili smanjivanju njihovih posljedica. Jer svatko treba pomoć ponekad.

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski se tempomat aktivira pomoću prekidača na upravljačkom obruču čime jednostavno nastavljate željenu brzinu. Sustav tako ujednačava brzinu i udaljenost od vozila ispred sebe tako da Vi jednostavnije i zabavnije uživate u svom vozilu. Ovisno o brzini vozila ispred, Sportage ubrzava, usporava ili se u potpunosti zaustavlja održavajući uvijek sigurnu udaljenost.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Neka Vas sustav upozori ako napuštate svoju voznu traku bez pokazivača smjera ili u potpunosti popravi položaj upravljača, ako je to potrebno. Neke Vam stvari mogu odvući pažnju, ali to ne vrijedi za Kiju Sportage.

+

upozorenje na vozila u mrtvom kutu (BSCW)

Ništa ne propustite. Imajte nadzor nad svakim detaljom svakodnevne vožnje uporabom radara koji prati lijevu i desnu stranu te događanja iza vozila. Sustav za upozorenje na vozila u mrtvom kutu koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas upozorio na vozila u Vašem mrtvom kutu.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Novi Sportage

Sportage, koji je sinonim za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima, na ceste je izašao u potpuno novom, poboljšanom izdanju. Njegov upečatljiv i robustan izgled sada je dodatno nadograđen odvažnim dizajnerskim elementima.

Već od 150.999 kn Ušteda do 14.000 kn

Test vožnja Katalog


Sportage Black Design

Sportage Black Design je unaprijeđen dodacima sjajne crne boje i specijalnim crnim aluminijskim naplatcima koji mu daju ekskluzivan izgled.

Uz neodoljivu cijenu donosi i bogatu opremu:

  • ekskluzivni crni detalji
  • crni aluminijski naplatci
  • napredni sigurnosni sustavi (LKA, HBA, DAW, ISLW)
  • LED svjetla
  • 8-inčna navigacija s Kia Connected aplikacijama
  • Bluetooth s prepoznavanjem glasa
  • kamera za vožnju unatrag

Već od 178.999 kn Ušteda do 12.000 kn

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani