Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

Boje

Značajke

+

Upozorenje za napuštanje vozne trake (LDW)

Upotrebom kamere za praćenje oznaka prometne trake, LDW Vas upozorava ako Vaše vozilo izlazi iz prometne trake bez upotrebe pokazivača smjera.

+

Izbjegavanje frontalnog sudara (FCA)

Kombinirajući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registrira pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar.

+

Sustav za navigaciju putem zaslona u boji od 7"

Sustav za navigaciju dostupan na više jezika uključuje TFT-LCD zaslon visoke definicije od 7" i zaslon za prikaz stražnje kamere.

+

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Novi Kia Rio nudi vam mnoštvo mogućnosti povezivanja koje možete odabrati. Najsuvremeniji sustav za informiranje i zabavu omogućit će vam stalnu povezanost, informirati vas i zabaviti vas putem mnoštva najnovijih i najpametnijih tehnoloških rješenja.

+

Bluetooth

U novom Riju Bluetooth tehnologija omogućuje vam pristup telefonu bez ruku i odabranim funkcijama.

+

Digitalni radio (DAB)

DAB koristi digitalne signale za pružanje optimalne jasnoće i performansi putem radija, kao i informacije o programima i reproduciranim pjesmama.

Test vožnja

Akcijska ponuda

Rio

Novi Rio kompaktan je gradski automobil u koji ćete uspjeti spakirati sve što vam je potrebno, pa i puno više nego što očekujete. Elegantan i dinamičan dizajn pruža Riju privlačnost koja izaziva zadivljene poglede. Udobne značajke, oprema i najnovija tehnološka rješenja učinit će vaše putovanje čistim užitkom.

Već od 82.990 kn

Test vožnja Katalog

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani