Paris Motor Show 2018

KIA na Salonu automobila u Parizu

SADA NA IZLOŽBI: ODVAŽNA NOVA VIZIJA KIJINE PONUDE MODELA

Agresivan dizajn. Odvažno samopouzdanje. Izvanredne inovacije. Sve to i još puno više očekuje Vas na Kijinom izložbenom prostoru u Parizu. Pridružite nam se na izložbi najnovijih inovacija i izvanrednih dodataka u Kijinoj ponudi. Među modelima koji su upravo debitirali je, između ostalog, i novi Kia ProCeed – odvažna pobjeda novog oblika karoserije, koji se u segmentu srednje velikih obiteljskih vozila predstavlja u jedinstvenom ruhu. Novi Kia e-Niro, Kijin prvi električni crossover s dometom do 485 kilometara s jednim punjenjem. Novi Kia Sportage s unapređenjima iznutra i izvana. Tu su još i novi Kia Ceed GT i GT Line te Kia Ceed Sportswagon GT line koji vode Ceedovu ponudu na novi nivo sportskog duha s unaprijeđenim dinamičnim stilom i uzbudljivim performansama. A to je tek početak. Budite prvi koji će zaviriti u ove atraktivne nove modele i doživite uzbudljivi svijet Kije na našem izložbenom prostoru.

Radujemo se Vašoj posjeti!

KADA I GDJE NAS MOŽETE PRONAĆI

Dani za posjetitelje:

4. - 14. listopada
10:00-20:00h
(četvrtkom i petkom do 22:00)

Lokacija:

Dvorana 1, štand 231

GOVORI SAM ZA SEBE: NOVI KIA PROCEED

NOVI KIA PROCEED

Samopouzdanje, sportski stil, nevjerojatna udobnost, prostranost i svestranost dio su standardne opreme: novi Kia ProCeed ima odvažan i potpuno novi oblik karoserije koji kombinira odvažno dinamičan genetski zapis kupea sa svestranošću tourera na jedinstven način. Sa zapreminom prtljažnika od 594 litra nudi više prostora od većine tradicionalnih kompaktnih obiteljskih karavana, a čak i više od većine tourera iz segmenta iznad. S pametnim tehnologijama koje Vas vode na viši nivo udobnosti, sigurnosti i užitka u vožnji. Pritom s emocionalnim dizajnom zapanjujuće unazad pomaknute siluete nadilazi naša očekivanja.

KIA E-NIRO. OVAJ POTPUNO ELEKTRIČNI CROSSOVER IMA SVE

NOVI KIA E-NIRO

Novi Kia e-Niro, s kojim je Kia dopunila Nirovu paletu ekološki prihvatljivih modela, u kojoj mu prave društvo Niro Hybrid i Plug-in Hybrid, Kijin je prvi potpuno električni crossover. Oduševljava praktičnošću, nultim emisijama i realnom dometu – do 485 kilometara s jednim punjenjem litij-ionske polimer baterije kapaciteta 64 kWh. Pored brojnih tehnologija, ekskluzivno namjenjenih e-Niru, kojima je potrebno dodati i nova sigurnosna pomagala i na kraju krajeva atraktivan izgled izvana i iznutra, to je trenutno jedno od najsposobnijih i najprivlačnijih električnih vozila na tržištu.

NOVI CEED GT I GT LINE

Velika doza sportskog duha i uzbudljivosti sada dolazi u drugim pakiranjima Ceed obitelji: novi Kia Ceed GT kombinira sportski izgled s najsnažnijim motorom u ponudi, što ga čini odličnim izborom za sve one koji traže još bolje performanse. Na drugoj strani je nova linija Kia Ceed GT Line posvećena sportskom izgledu – od sportskog eksterijera do unutrašnjosti visoke kvalitete. A ako Vam ujedno treba još više prostora i praktičnosti, tu je i Kia Ceed Sportswagon koji je također raspoloživ s dinamičnim stilom linije GT Line.

NOVI KIA SPORTAGE

Unaprijeđeni Kia Sportage još će više učvrstiti svoju reputaciju Kijine perjanice. Kijin prodajni hit donosi brojna unaprjeđenja eksterijera i interijera kao i efikasne motore koji se mogu pohvaliti ispunjavanjem najnovijih europskih emisijskih standarda – uključujući Kijin novi napredni EcoDynamics+ hibrid koji koristi 48-voltni elektromotor i 2,0-litarski dizelski motor. Široka ponuda unaprijeđenog Sportagea, namijenjena obitelji, između ostalog donosi brojne Kijine najnovije napredne sustave za pomoć vozaču i infotainment s kojima poboljšava svoju reputaciju sigurnog i visokotehnološkog vozila.

PRATITE NAS ZA VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA!