OBAVIJEST O EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

Kia servisi ostaju otvoreni za Vas

14.3.2020

Poštovani!

sukladno situaciji vezanoj uz epidemiju virusa COVID-19, obavještavamo Vas da smo ograničili rad naših centara u skladu s vladinom odlukom o zatvaranju prodavaonica koje nisu nužne. Zatvorili smo prodajni dio centara, dok naši servisi rade i dalje te brinu za Vašu mobilnost i sigurnost na cesti.

Naravno, na prvom nam je mjestu zdravlje naših zaposlenika i klijenata. Kao rezultat toga, mnogi naši zaposlenici rade kod kuće, što znači da prilikom naručivanja i savjetovanja može doći do malo duljeg čekanja nego ste inače navikli. Ljubazno Vas molimo za razumijevanje i strpljenje.

Ukoliko nas ne možete dobiti na telefon, pošaljite nam e-mail na našu adresu info@kmag.net, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem vremenu.  Također, ovih dana, kada smo više kod kuće, rado ćemo biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja u vezi s Kia vozilima.

U slučaje posjete našeg servisa, možete očekivati sve preventivne mjere u skladu s preporukama u sprječavanju širenja virusa. Molimo Vas, nemojte nam zamjeriti ukoliko se nećemo rukovati s Vama ili ukoliko će u prostoriji biti više osoblja koje redovito dezinficira sve površine.

Stanje u zemlji i svijetu redovito pratimo te ćemo se prilagođavati vladinim mjerama i preporukama. Za sada Vas još uvijek pozivamo da svoja vozila dovezete na popravak ili redoviti servis kojeg zahtjeva jamstvo. Učiniti ćemo sve da Vaša mobilnost ostane neometana.

Ostanite zdravi.
Kia Hrvatska

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani