01 6700 358
Dugoročni najam nove Kije već od 49 HRK/dan
Najmom vozila učinite svoju mobilnost jednostavnom i jeftinom. Najam je dostupan svima - poslovnim ljudima, obiteljima, mladim parovima, ljudima na početku karijere, studentima, umirovljenicima i ostalima!
S uključenim troškovima
Troškove registracije, održavanja i servisiranja vozila mi preuzimamo u cijelosti, dok je osnovno osiguranje vozila već uključeno u najam.
Za svakoga
Najam vozila izvrstan je izbor za vozače u svim životnim razdobljima i situacijama, čak i za one kojima su drugi oblici financiranja teže dostupni.
Jednostavno
Za ugovaranje najma dovoljni su osobni dokument, vozačka dozvola, kreditna kartica i potvrda o redovnim prihodima. Jednostavno i brzo!
Dostupni Kia modeli
Novi Ceed
Izvrsno opremljen i izuzetno siguran obiteljski automobil s 5 vrata.
Već od
1.450 HRK/mjesečno
Novi XCeed
Pobjednički sportski crossover za sve koji traže uzbudljivu vožnju.
Već od
2.140 HRK/mjesečno
Prednosti najma
Najam je jeftiniji od vlasništva
Najam vozila je značajno jeftiniji od njegovog posjedovanja. Za najam položite određeni iznos pologa, a najam plaćate u mjesečnim ratama - i to je sve. Ne morate brinuti o tome da Vam vozilo postepeno gubi na vrijednosti. Uz to, mi preuzimamo brigu o njegovom održavanju i servisiranju.
Ugovaranje je jednostavno
Ugovaranje dugoročnog najma novog Kia vozila vrlo je jednostavno - sve što trebate za odobrenje je predočenje osobnog dokumenta, vozačke dozvole, kreditne kartice i potvrde o redovnom prihodu.
Postoji više opcija najma
Vozilo možete unajmiti na jednu ili dvije godine, a pri tome odaberete koliko kilometara planirate prijeći mjesečno - 500, 1.000 ili 2.000 km. Dodatni kilometri se naplaćuju po cijeni 4,00 HRK / km.
Dodaci za veću bezbrižnost
Pomoću opcijskih dodataka možete osigurati još više slobode i bezbrižnosti kod korištenja vozila.
Iznajmljeno vozilo je novo
Iznajmljena Kia potpuno je nova i registrirana te ugodno miriši po novom! U vozilu ćete pronaći najnoviju tehnologiju, odabranu opremu i sve što vam je potrebno za udobnu vožnju.
Slušamo Vaše želje
Ako imate posebne želje u vezi dugoročnog najma, rado ćemo Vas saslušati. To uključuje mogući duži najam, željenu veću kilometražu ili bilo što drugo.
Info i ugovaranje najma
Za sve dodatne informacije i ugovaranje najma vozila nazovite nas ili nam pišite!

{{t.content.title_client_data}}

{{t.errors.first_name}}
{{t.errors.last_name}}
{{t.errors.phone}}
{{t.errors.email}}
Molimo označite da se slažete s općim uvjetima.
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani