KIA NA SALONU AUTOMOBILA ŽENEVA 2018.

SPREMAN ZA SVJETSKU PREMIJERU:
NOVI KIA CEED

Pridružite nam se na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi, gdje predstavljamo najnovije uzbudljive inovacije i izuzetne novosti u ponudi Kia vozila. Svijetu premijerno razotkrivamo novi Kia Ceed: naš najsnažniji dizajnerski stav ikoničnog hatchbacka, jednog od tehnološki najnaprednijih vozila u svojoj klasi.

Novi Ceed, dizajniran, razvijen i proizveden u Europi u svojoj trećoj generaciji u C razredu automobila donosi novi sportski dizajnerski jezik. Stiže s impresivnom ponudom naprednih tehnologija, prilagođenih unaprijeđenoj razini udobnosti, praktičnosti i sigurnosti. Tu su i novi motori i ovjes, koji podižu udobnost i dinamičnost na potpuno novu razinu. Novi Ceed je samo jedan od vrhunaca, koji će privući vašu pažnju na ovogodišnjem Kijinom izložbenom prostoru. Pridružite nam se u Ženevi kako bi zajedno doživjeli uzbudljivi svijet Kije. Dobrodošli!

PRIJAVA NA E-NOVOSTI

GDJE I KADA NAS MOŽETE NAĆI

Novinarski dani:
6. ožujak, 8.00 - 19.00
7. ožujak, 8.00 - 19.00
Salon otvoren za javnost:
od 8. do 18. ožujka
8.00 - 19.00
Novinarska konferencija:
6. ožujak, 12.15
Lokacija:
Dvorana 6, prostor B6421

UŽIVO NA FACEBOOKU

Novinarsku konferenciju pratite uživo na Facebooku,
6. ožujka u 12.15

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

U PRAVO VRIJEME NA PRAVOM MJESTU:
NOVI KIA CEED

Ako Vam puno znači uživanje u svakoj vožnji, posjetite nas. Ako volite zabavu i pritom ste apsolutno sa stilom, onda govorimo istim jezikom. I ako smatrate da dinamičan styling mora dopunjavati dinamična vožnja, onda ste svog pravog partnera našli u novom Kia Ceedu. Sa samouvjerenim novim izgledom, koji odmah privlači pažnju, i inteligentnim novim tehnologijama, koje nadilaze Vaša očekivanja, možete se spremiti da u vožnji ponovo otkrijete zabavu i uzbuđenje.

OTKRIJTE VIŠE

BUDITE SA NAMA ZA JOŠ VIŠE UZBUDLJIVIH INFORMACIJA!

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani