Korporativna filozofija

Korporativna filozofija

Filozofija menadžmenta

Izgraditi novu budućnost i ostvariti snove čovječanstva kreativnim razmišljanjem i suočavanjem s izazovima.

Filozofija upravljanja poslovnim procesom smisao je postojanja naše tvrtke i služi kao osnovna smjernica koja oblikuje razmišljanje i ponašanje zaposlenih. Sljedeće tri ključne riječi opisuju Kijinu filozofiju upravljanja ukratko: punu odgovornost, ostvarivanje potencijala i prakticiranje čovječanstva. Ove ključne vrijednosti obuhvaćene su jednom izrekom: „Izgradnja nove budućnosti i ostvarenje snova čovječanstva kreativnim razmišljanjem i suočavanjem s izazovima“.

Neograničen osjećaj odgovornosti
Realizacija mogućnosti
Poštovanje čovječanstva

Vizija

Ujedinjeni za bolju budućnost

Godine 2011. Hyundai Motor Group uspostavila je novu korporativnu viziju: "Poštovanje ljudi i praksa upravljanja okolinom kako bi se maksimiziralo stvaranje vrijednosti i ostvario uravnotežen i zajednički rast dionica". Sve podružnice surađivat će kako bi ispunile tu viziju i pretvorile Hyundai Motor Group u vrhunsku svjetsku automobilsku grupu koja klijentima pruža novu vrijednost. Većom vrijednošću koju stvaramo udruživanjem naših kompetencija, jačamo sigurnost partnerskih firmi i lokalnih zajednica, a istovremeno doprinosimo održivosti čovječanstva.

Životni partner u automobilima, a i šire

Pod korporacijskom vizijom na nivou Grupe nalaze se detaljne vizije za svako ključno poslovno područje. Za poslovanje u automobilskoj industriji, vizija je 'Pružanje novog prostora koji život čini praktičnijim i ugodnijim ostvarivanjem superlativne mobilnosti temeljene na inovativnim ljudima orijentiranim, ekološki prihvatljivim tehnologijama i sveobuhvatnim uslugama. Kia Motors će ponuditi proizvode i usluge koje odgovaraju ovoj viziji okretanja automobila od pukih načina prijevoza u nove prostore za životni stil.

Ključne vrijednosti

Osnovne vrijednosti obuhvaćaju kodeks ponašanja zaposlenih i organizacije u cjelini.
One također predstavljaju korporativnu kulturu kojoj težimo i obećanje koje činimo sebi i dioničarima.
Postali smo jedan tako što smo dijelili iste vrijednosti i dosljedno ih primjenjivali našim procesima donošenja odluka.
Kia Motors će se suočiti s izazovima koji će se voditi kroz međusobnu suradnju i poštovanje dok ispunjavaju naše obećanje i obuhvaćaju talent i raznolikost kako bismo izgradili zasebnu korporativnu kulturu.

Kupac na prvom mjestu

Promoviramo korporativnu kulturu usmjerenu prema kupcima pružajući najbolju kvalitetu i besprijekornu uslugu sa svim vrijednostima usmjerenim na naše klijente.

Izazovi

Odbijamo se zadovoljiti te prihvaćamo svaku priliku za veći izazov i uvjereni smo u postizanje naših ciljeva sa strastvenim i genijalnim razmišljanjem.

Komunikacija i suradnja

Stvaramo sinergiju kroz osjećaj "zajedništva" kroz koji promičemo međusobnu komunikaciju i suradnju unutar tvrtke i naših poslovnih partnera.

Ljudi

Vjerujemo da je budućnost naše organizacije u srcima i sposobnostima pojedinih članova, zato im pomažemo da razviju svoje potencijale stvaranjem korporativne kulture koja poštuje talent.

Globalnost

Poštujemo raznolikost kultura i običaja, želimo biti najbolji na svijetu u onome što radimo i nastojimo postati ugledni globalni korporativni građanin.