"na početak

KIA EV6 GT
Iskusite nevjerojatno ubrzanje od 0-100 km/h za 3,5 sekunde

  • Kapacitet: 430 kW (585 KS)

  • Vrlo brzo punjenje:
    od 10 - 80 % u 18 minuta

  • Domet do 424 km

E-GMP

Mišićav i odvažan dizajn

Sa svojim mišićavim dizajnom i elegantnim detaljima, Kia EV6 GT donosi sportski i odlučno držanje na cesti. Od upečatljivog prednjeg poklopca motora s prepoznatljivom GT maskom i odbojnikom do snažno oblikovane karoserije; i neonske kočione čeljusti s posebno dizajniranim 21-inčnim aluminijskim kotačima – ovo je crossover napravljen da vas inspirira na svakom putovanju.

Uživajte u svakom trenutku

Ekstremno ubrzanje

Otkrijte čisto električno uzbuđenje kada možete ubrzati od 0 do 100 km/h za nevjerojatnih 3,5 sekundi s najnovijom generacijom električnog pogona.

Način GT

Jednostavnim pritiskom na neonski GT Drive Mode prekidač na desnoj strani upravljača, automatski optimizira elektromotor vozila, kočenje, upravljanje, ovjes, e-LSD i elektroničku kontrolu stabilnosti (ESC).

Iznimna najveća brzina

Doživite pravu slobodu kada vam je potrebna, pri brzinama do 260 km/h.

Vrlo brzo punjenje

EV6 brzo punjenje od 800 V omogućuje vam da ovo ušteđeno vrijeme iskoristite za stvari koje su vam zaista važne. Brzo punjenje za manje od 4,5 minute daje vam domet od 100 kilometara. Punjenje od 10 do 80% traje manje od 18 minuta*.

Domet do 424 km

Kia EV6 GT koristi najnoviju generaciju baterija dugog dometa s kapacitetom od 77,4 kWh i 800 V Super Fast Charging, što znači da možete napuniti bateriju od 10% do 80% kapaciteta u nevjerojatnih 18 minuta*, a kada je potpuno napunjena može očekivati ​​domet do 424 km**.

*Da bi se postigla maksimalna brzina punjenja, EV6 GT mora koristiti električno punjenje vozila od 800 volti, koje daje najmanje 250 kW električne snage. Na stvarnu brzinu i vrijeme punjenja mogu utjecati temperatura baterije, vanjski vremenski uvjeti i drugi čimbenici. **Raspon je određen prema EU standardiziranoj proceduri ispitivanja (WLTP) na temelju baterije od 77,4 kWh, pogona na sva četiri kotača i kotača od 21 inča. Individualni stil vožnje i drugi čimbenici kao što su brzina, vanjska temperatura, topografija i uporaba uređaja ili jedinica koje troše električnu energiju utječu na stvarni domet i mogu ga smanjiti.

Unutrašnjost usmjerena na vozača

Svi čeznemo za interijerom vozila koji je nešto posebno. Dakle, kada smo dizajnirali EV6 GT, htjeli smo da bude za vas i ljude do kojih vam je stalo. Da je to mjesto gdje se možete ponovno povezati sa stvarima koje su važne i istražiti svoju kreativnu stranu.

Prostor dizajniran oko vas

Dvostruko zakrivljeni zasloni od 12,3 inča

Integrirani zakrivljeni zaslon Kia EV6 GT nije samo lijep, već nudi i sve značajke vožnje, povezivosti i zabave koje bi vam mogle trebati uz vrhunsku jasnoću.

Mijenjanje shift-by-wire

Elegantna središnja konzola ima električni okretni gumb koji radi s tehnologijom shift-by-wire za precizno i ​​besprijekorno mijenjanje između različitih načina rada.

GT sportska školjkasta sjedala

Uživajte u osjećaju prave vožnje na prednjim sportskim školjkastim sjedalima modela Kia EV6 GT s izvezenim GT logom.

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
BOJE {{ selected_color.name }}