Predstavljanje Galerija Specifikacije

E-Niro bez usporedbe u kvaliteti

Brži, snažniji, upotrebljiviji, suveren: novi e-Niro pobijedio je svu električnu konkurenciju na usporednom testu Autobilda. Više

E-Niro slavio u studiji zadovoljstva

U studiji zadovoljstva J.D. Power među vlasnicima e-vozila, pobjedu je odnio e-Niro zahvaljujući velikom dometu, high-tech unutrašnjosti i mnogim drugim značajkama. Više

Boje

{{spinner.loading_percent}} %
Pokreni 360° pogled
BOJE {{ selected_color.name }}

Značajke

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski tempomat koristi radar za podešavanje brzine i udaljenosti do vozila ispred. Ako vozilo ispred ubrzava, Vaš novi e-Niro ubrzava do postavljene brzine. Međutim, ako vozilo ispred usporava, usporava i Vaše vozilo te na taj način održava sigurnu udaljenost.

+

Pametno regenerativno kočenje

Pametno regenerativno kočenje pomaže uštedjeti energiju tako što napuni bateriju i omogućava Vam laku vožnju samo jednom papučicom. Možete postaviti četiri razine regenerativnog kočenja i koristiti kinetičku energiju za punjenje baterije.

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Sustav za sprječavanje naleta (FCA) sa zaštitom za pješake / bicikliste upozorava Vas i automatski koči ako ne reagirate kada se otkrije opasnost od sudara. Radar i kamera otkrivaju potencijalne opasnosti na putu vozila, uključujući pješake, bicikliste i automobile.

+

Elektronička parking kočnica

Elektronička parkirna kočnica je jednostavna i udobna - samo pritisnite gumb da biste je otpustili. Za otpuštanje kočnice jednostavno uključite automobil.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci s prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA)

Vožnja u prometnim gužvama sada je lakša i sigurnija: zadržavanje vozila u voznom traku s prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA) napredni je sustav koji prilagođava ubrzanje, kočenje i okretanje upravljača prema vozilu ispred. Vaše se vozilo čak automatski pokreće, ako se automobil ispred Vas pokrene u roku od tri sekunde od zaustavljanja.

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Prazna baterija? Bežičnim punjenjem u posebnoj ladici na središnjoj konzoli napunit ćete Vaš telefon dok ste i dalje fokusirani na cestu koja je pred Vama. Nema posla s kablovima i punjačima!

Doznajte razloge zašto je e-Niro zvijezda električne mobilnosti

Razlozi zašto je tako:

E-zvijezda, uzbudljiva i jednostavna u isto vrijeme

Ako su Vam odgovornost za prirodu, strast prema vožnji i osobni stil jednako važni, mi imamo pravi odgovor za Vas. To je Kia e-Niro, potpuno električna zvijezda nove mobilnosti koja je jednostavna za korištenje kao i punjenje mobilnog telefona! Zapanjujući Kia crossover, opremljen s puno udobnosti, najnovijom tehnologijom i izuzetno moćnom baterijom, vodi Vas do najzabavnije vožnje bez emisije štetnih plinova - i u budućnost!

E-zvijezda koja postiže najviše

S verzijom e-Nira, koja skriva snažnu bateriju od 64 kW, možete voziti čak 455 kilometara s jednim punjenjem u WLTP kombiniranom načinu vožnje. Ovaj izvrstan domet gotovo je bez konkurencije među e-vozilima i pruža Vam bezbrižnu vožnju u kojoj ne morate uvijek razmišljati o sljedećem punjenju. Povrh toga, tijekom putovanja ćete se dobro osjećati, jer u zrak nećete ispuštati molekule CO2!

E-zvijezda, uvijek spremna za Vas

E-Niro baterija velikog dometa može se napuniti od 20% do 80% za nešto više od 42 minuta brzim punjačem, dok se za 54 minuta može napuniti do kraja. Na ovaj način Vaša električna Kia će se brzo spremiti za vožnju, dok Vi možete uživati u kavi u popularnom kafiću ili prošetati gradom. Vaš novi e-Niro možete napuniti na kućnoj električnoj utičnici za 7 sati, recimo preko noći, dok spavate. Brzo i jednostavno!

E-zvijezda koja daje puno

Novi e-Niro zvijezda je električne mobilnosti koja se zna približiti Vašem srcu i Vašim potrebama te se pobrine da uvijek imate što manje briga.

E-zvijezda koju vozite na svoj način

E-Niro se ponaša onako kako Vi želite - kako bi se prilagodio Vašem načinu vožnje, opremljen je sustavom za odabir načina vožnje koji također osigurava optimalnu potrošnju energije. Način Eco namijenjen je za lakšu vožnju i bolje iskorištavanje baterije, način Eco + prilagođava maksimalnu brzinu i potrošnju sustava radi najbolje učinkovitosti, način Normal najbolji je za svakodnevnu upotrebu, a način Sport poboljšava odaziv i ubrzanje motora te učvršćuje upravljač za odlučniju vožnju. Na ovaj način možete odabrati ono što Vam najviše odgovara u danom trenutku.

E-zvijezda, uvijek puna energije

Da je e-Niro pametan automobil, dokazuje i pametni sustav kočenja koji poboljšava učinkovitost baterije i povećava ionako velik domet vozila - tehnologijom regenerativnog kočenja, e-Niro puni bateriju tijekom kočenja. Tijekom vožnje možete birati između pet stupnjeva oporavka energije, a tu je i automatski način rada koji omogućuje e-Niru prilagodbu stupnja oporavka prema trenutnim uvjetima u prometu.

E-zvijezda koja uvijek pronađe prostor

Čak i kada su sva mjesta u e-Niru zauzeta, prostor ne predstavlja problem jer u njegov prtljažnik od 451 litre možete spremiti doista impresivnu količinu prtljage. To znači da možete otići na duži odmor opremljeni svime što Vam treba, uspješno obaviti veliki dan kupovine ili ponijeti sve moguće rekvizite na sportsko putovanje. A vožnja pritom i dalje ostaje vrlo ugodna!

E-zvijezda s kojom Vam nikada neće biti hladno

Još jedan dobar razlog da se zagrijete za novi e-Niro - kao opciju ima i naprednu toplinsku pumpu koja koristi toplinu iz klima uređaja i ostalih električnih uređaja. Na ovaj način Vaš e-Niro može uštedjeti bateriju, jer toplinska pumpa u putničkom prostoru učinkovito reciklira energiju. Zbog manjeg opterećenja baterije, domet e-Nira je duži!

E-zvijezda u koju imate povjerenja

Kako i priliči Kiji, e-Niro je također i zvijezda sigurnosti . Donosi najsuvremeniju sigurnosnu opremu i brojne sustave za pomoć koji pomažu smanjiti mogućnost sudara u različitim scenarijima vožnje. Svojim sustavima e-Niro osigurava stabilnost tijekom kočenja i zavoja, sprječava sudare, automatski prigušuje svjetla, upozorava na nesklad u vožnji, zadržava se u voznoj traci, prilagođava udaljenost od vozila ispred, automatski ubrzava prilikom pretjecanja nakon aktiviranja žmigavca i čini još mnogo više stvari zbog kojih vozite sigurnije!

E-zvijezda bez premca

Pobjedničku kvalitetu novog e-Nira dokazuje i činjenica da je na nedavnom usporednom testu njemačkog časopisa Autobild glatko nadmašio svu električnu konkurenciju u svojoj klasi. Prema Autobildu, e-Niro najbolje kombinira SUV dizajn i električnu mobilnost, a također prednjači u karoseriji, pogonu, povezivosti, iskustvu vožnje, ubrzanju i, naravno, nenadmašnom dometu koji pruža njegova baterija. Preostaje Vam samo da ga upoznate i isprobati sami!

Prikaži više

Test vožnja

*Cijena se odnosi na KIA NIRO EV (39,2kW) LX EDITION u kojoj je uključena državna eko subvencija u iznosu od 70.000kn ( www.fzoeu.hr ). Kia visokonaponske litij-ionske baterije u električnim vozilima (EV), hibridnim električnim vozilima (HEV) i plug-in hibridnim električnim vozilima (PHEV) dizajnirane su tako da imaju dug životni vijek. Baterije pokriva Kia tvorničko jamstvo koje vrijedi 7 godina od prve registracije vozila ili do prijeđenih 150.000 km - ovisno o tome što se prvo dogodi. Baterije niskog napona (48V i 12V) u blagim hibridnim vozilima (MHEV) pokrivene su Kia jamstvom koje obuhvaća razdoblje od dvije godine od prve registracije, bez obzira na kilometražu. Samo za električna vozila (EV), Kia osigurava 65% kapaciteta baterije. Smanjenje kapaciteta baterije za PHEV, HEV i MHEV vozila nije pokriveno jamstvom. Kako biste smanjili moguće smanjenje kapaciteta baterije, slijedite upute u korisničkom priručniku. Cijena ne uključuje metalik boju I pripremu vozila za isporuku. Više informacija o Kia jamstvu možete pronaći na https://www.kia.hr/jamstvo..