Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Novi e-Niro

Boje

Pokreni 360° pogled

Značajke

+

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski tempomat koristi radar za podešavanje brzine i udaljenosti do vozila ispred. Ako vozilo ispred ubrzava, Vaš novi e-Niro ubrzava do postavljene brzine. Međutim, ako vozilo ispred usporava, usporava i Vaše vozilo te na taj način održava sigurnu udaljenost.

+

Pametno regenerativno kočenje

Pametno regenerativno kočenje pomaže uštedjeti energiju tako što napuni bateriju i omogućava Vam laku vožnju samo jednom papučicom. Možete postaviti četiri razine regenerativnog kočenja i koristiti kinetičku energiju za punjenje baterije.

+

Sustav za sprječavanje naleta (FCA)

Sustav za sprječavanje naleta (FCA) sa zaštitom za pješake / bicikliste upozorava Vas i automatski koči ako ne reagirate kada se otkrije opasnost od sudara. Radar i kamera otkrivaju potencijalne opasnosti na putu vozila, uključujući pješake, bicikliste i automobile.

+

Elektronička parking kočnica

Elektronička parkirna kočnica je jednostavna i udobna - samo pritisnite gumb da biste je otpustili. Za otpuštanje kočnice jednostavno uključite automobil.

+

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci s prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA)

Vožnja u prometnim gužvama sada je lakša i sigurnija: zadržavanje vozila u voznom traku s prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA) napredni je sustav koji prilagođava ubrzanje, kočenje i okretanje upravljača prema vozilu ispred. Vaše se vozilo čak automatski pokreće, ako se automobil ispred Vas pokrene u roku od tri sekunde od zaustavljanja.

+

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Prazna baterija? Bežičnim punjenjem u posebnoj ladici na središnjoj konzoli napunit ćete Vaš telefon dok ste i dalje fokusirani na cestu koja je pred Vama. Nema posla s kablovima i punjačima!

Test vožnja

Kia visokonaponske litij-ionske baterije u električnim vozilima (EV), hibridnim električnim vozilima (HEV) i plug-in hibridnim električnim vozilima (PHEV) dizajnirane su tako da imaju dug životni vijek. Baterije pokriva Kia tvorničko jamstvo koje vrijedi 7 godina od prve registracije vozila ili do prijeđenih 150.000 km - ovisno o tome što se prvo dogodi. Baterije niskog napona (48V i 12V) u blagim hibridnim vozilima (MHEV) pokrivene su Kia jamstvom koje obuhvaća razdoblje od dvije godine od prve registracije, bez obzira na kilometražu. Samo za električna vozila (EV), Kia osigurava 65% kapaciteta baterije. Smanjenje kapaciteta baterije za PHEV, HEV i MHEV vozila nije pokriveno jamstvom. Kako biste smanjili moguće smanjenje kapaciteta baterije, slijedite upute u korisničkom priručniku. Više informacija o Kia jamstvu možete pronaći na https://www.kia.hr/jamstvo.
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani