Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Carens

Značajke

+

Pametni sustav za pomoć pri parkiranju (SPAS)

Bočno parkiranje nikada nije bilo tako jednostavno. Ovaj inteligentni sustav pomoću senzora pronalazi parkirno mjesto dovoljno veliko za Vaš Carens te potom potpuno samostalno upravlja vozilom prilikom parkiranja. Vozač jednostavno treba lagano pritisnuti papučicu gasa i prilagoditi brzinu.

+

Satelitska navigacija i vrhunski audio sustav

Informacijski sustav opremljen je velikim 7-inčnim LCD zaslonom u boji, kamerom za vožnju unatrag, glasovnim upravljanjem i Bluetooth sustavom za bežično telefoniranje. Istinske glazbene sladokusce razveselit će izvrsni audio sustav opremljen sa šest zvučnika, dodatnim subwooferom, 8-kanalnim pojačalom.

+

HAC (Hill Start Assist Control)

Sustav za pomoć pri kretanju vozila na uzbrdici automatski zadržava kočioni pritisak dvije sekunde nakon odmicanja noge s papučice kočnice čime pomaže kretanju na uzbrdici.

+

Opcija elektronskog produživanja sjedala

Kako bi bila omogućena i dodatna udobnost vozača, vozačevo sjedalo dostupno je u izvedbi opremljenoj sustavom za električno produživanje sjedeće površine.

+

Sustav upozorenja za prelazak u drugu prometnu traku

To nije alternativa za pauzu za kavu! To je sustav koji pomoću kamera postavljenih u vjetrobranskom staklu upozorava i pomaže ukoliko nastupi umor vozača. Funkcionira tako da se aktivira zvučni signal kada vozilo počne prelaziti u suprotnu voznu traku.

+

Kamera za lakšu vožnju unatrag

Dostupna je i kamera s prikazom događaja preko 4,3-inčnog ili 7-inčnog ekrana. Kamera omogućuje preglednije, sigurnije i jednostavnije kretanje vozila unatrag prilikom parkiranja.