Zabava za cijelu obitelj!

 

Pozivamo vas da se pridružite atraktivnim Kia događanjima koja donose zabavu za sve ljubitelje automobila, obitelji i sve one koji žele provesti dan u najvišoj brzini. Posjetite nas, uživajte i sudjelujte u nagradnim natječajima, upoznajte nove Kia modele te se besplatno odvezite s odabranim Kia automobilom na testnu vožnju.

Zabava je tu

Zabavite se uz Kiju! Odigrajte partiju stolnog nogometa ili se okušajte u poziciji strijelca na našem golu. Vaš trud kao i sportski duh svakako ćemo nagraditi! Za vrijeme testiranje mi se brinemo za vaše najmlađe, a za njih smo priredili zabavni kutak s našim animatorima.

Zavrtite kolo sreće!

Iskušajte sreću i pokažite kreativnost u brojnim nagradnim natječajima! Osvojite vikend s potpuno novim modelom Kia Rio, a uz malo sreće odvezite se na tjedan dana uz Vašeg favorita. Za sve one koje naprave testnu vožnju pripremili smo brojne nagrade na našem kolu sreće. Osvojite japanke, sunčane naočale i druge privlačne poklone.

Testirajte nove modele Kia automobila

Upoznajte nove, sve popularnije Kia modele, nagrađene za kvalitetu u svojoj kategoriji. Izaberite popularni novi Rio, sportski terenac Sportage ili atraktivan cee'd.

TEST VOŽNJA

Lokacije događanja

 
DatumMjestoLokacija
16. - 19. 6. 2017. Zagreb Jarun, Wind festival
16. - 19. 6. 2017 Zagreb Jarun, Wind festival