Novosti za: Novi Sportage

15. 09. 2016

Najpovoljnije financiranje na tržištu

Obavještavamo Vas da je upravo krenula Kijina nova prodajna akcija "Pobjedničko financiranje" koja se odnosi na sve naše modele i traje do kraja listopada.
Tako je sada Rio 1.25 CVVT (oprema Fun) dostupan već od 849 kn mjesečno, cee'd 1.4 CVVT Active od 999 kn, a Sportage 1.6 GDI Active od 1.599 kn mjesečno.
Svi modeli Ria imaju uštedu u iznosu od 6.000 kn bez obzira na modelsku godinu, što ga čini Best Buy ponudom u Hrvatskoj.

Najpovoljnije financiranje na tržištu
Kia sada kod kupnje vozila u suradnji s Euroleasingom nudi najpovoljnije financiranje, koje traje do 84 mjeseca, pri čemu su ionako vrlo povoljne cijene vozila ostale nepromijenjene.

Pritom je potrebno reći da rabljene Kije zbog svojeg 7-godišnjeg jamstva, redovitog servisnog održavanja i visoke kvalitete vozila vrlo dobro drže svoju cijenu i nakon 5, 6, 7 godina održavaju nadprosječnu tržišnu vrijednost.

Zahvaljujući brojnim adutima – Kia kvaliteta, potvrđena 7-godišnjim jamstvom i neovisnim istraživanjima, višestruko nagrađivanim dizajnom te najsuvremenijim tehnologijama – Kia je i dalje pravi primjer proizvođača vozila, koji svojim strankama nudi najviše za njihov novac.

Kijina akcija “Pobjedničko financiranje. Pobjednička kvaliteta” traje do kraja listopada! Više informacija o akciji na www.kia.hr/akcija

Kia kvaliteta
7-godišnja Kia kvaliteta Kijinu 7-godišnju kvalitetu čine 7-godišnje mobilno jamstvo 7-godišnje besplatno osvježavanje karti za navigaciju (za modele s tvornički ugrađenim navigacijskim sustavima) i Kijino poznato 7-godišnje tvorničko jamstvo (do 150.000 prijeđenih kilometara – prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara). Više o Kia kvaliteti na: http://www.kia.hr/kvaliteta

 

***

Kia Motors Corporation spada među najuspješnije globalne automobilske tvrtke s naglašenim smislom za kvalitetne automobile za mlade u srcu. Tvrtka osnovana 1944. godine proizvede više od 3 milijuna vozila godišnje, koja putem razgranate prodajno-servisne mreže prodaje u 180 država. Kompanija širom svijeta zapošljava više od 49.000 ljudi i njihov adut je europski automobilski način rada. Ključna uloga u razvoju vozila namijenjenih europskom tržištu povjerena je tehničko-razvojnom i dizajnerskom centru u Frankfurtu. Dizajniranje svih vozila Kia odvija se pod vodstvom svjetski poznatog njemačkog dizajnera Petera Schreyera. Njegov rad potvrđuju brojne europske i međunarodne dizajnerske nagrade, kao što su red dot award, iF product design award i Automotive Brand Contest za najbolji dizajn u automobilizmu. Pri zadovoljstvu kupaca pogotovo odskaču modeli Soul i Sorento, koji su u studiji 2015 JD Power IQS pobijedili u svojim kategorijama, dok je Kia zauzela 1. mjesto od svih masovnih brendova i ukupno drugo (iza Porschea). Izrazito europsku orijentiranost Kia dopunjuje svojom modernom tvornicom u slovačkoj Žilini i europskim tehničkim centrom za razvoj i proizvodnju motora, koji Kiju postavljaju na tron proizvođača automobila s rekordno niskom potrošnjom goriva. Kia je između ostalog i službeni automobilski partner Svjetskog prvenstva u nogometu i glavni sponzor teniskog grand slama turnira Australian Open. Slogan kompanije »The Power to Surprise« predstavlja globalnu predanost proizvodnji automobila, koji modernom tehnikom, naprednim rješenjima i neprestanim inovacijama premašuju očekivanja kupaca i s revolucionarnim 7-godišnjim jamstvom predstavljaju najbolji izbor za Vaš novac.

 

08. 04. 2016

U predzadnjem ožujskom broju uglednog njemačkog magazina Auto Bild, objavljen je usporedni test četiri sportska terenca – Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Ford Kuga i Kia Sportage, u kojem se Kia Sportage iskazao kao najbolji. U 15. broju 2013. godine, novinari Auto Bilda za stari Sportage napisali su kako mu “nedostaje točka na 'i’ – povoljna cijena i 7-godišnje jamstvo mnogo su doprinijeli odluci o kupnji starog modela Sportage”. Iznijeli su još nekoliko mišljenja na osnovi najnovijih detaljnih testiranja: “Novi model Sportage strankama će se također... Više ...

04. 04. 2016

Kia Motors je osvajanjem dvije red dot nagrade za dizajn proizvoda za 2016. godinu, inače jedne od najprestižnijih međunarodnih nagrada za industrijski dizajn, još jednom potvrdila svoju reputaciju proizvođača vozila po najvišim dizajnerskim standardima. Kijini najnoviji modeli, novi sportski terenac Kia Sportage i limuzina Optima, dobitnici su nagrada red dot. Nezavisni žiri Optimu je nagradio i kao... Više ...