Novosti za: cee'd

15. 09. 2016

Najpovoljnije financiranje na tržištu

Obavještavamo Vas da je upravo krenula Kijina nova prodajna akcija "Pobjedničko financiranje" koja se odnosi na sve naše modele i traje do kraja listopada.
Tako je sada Rio 1.25 CVVT (oprema Fun) dostupan već od 849 kn mjesečno, cee'd 1.4 CVVT Active od 999 kn, a Sportage 1.6 GDI Active od 1.599 kn mjesečno.
Svi modeli Ria imaju uštedu u iznosu od 6.000 kn bez obzira na modelsku godinu, što ga čini Best Buy ponudom u Hrvatskoj.

Najpovoljnije financiranje na tržištu
Kia sada kod kupnje vozila u suradnji s Euroleasingom nudi najpovoljnije financiranje, koje traje do 84 mjeseca, pri čemu su ionako vrlo povoljne cijene vozila ostale nepromijenjene.

Pritom je potrebno reći da rabljene Kije zbog svojeg 7-godišnjeg jamstva, redovitog servisnog održavanja i visoke kvalitete vozila vrlo dobro drže svoju cijenu i nakon 5, 6, 7 godina održavaju nadprosječnu tržišnu vrijednost.

Zahvaljujući brojnim adutima – Kia kvaliteta, potvrđena 7-godišnjim jamstvom i neovisnim istraživanjima, višestruko nagrađivanim dizajnom te najsuvremenijim tehnologijama – Kia je i dalje pravi primjer proizvođača vozila, koji svojim strankama nudi najviše za njihov novac.

Kijina akcija “Pobjedničko financiranje. Pobjednička kvaliteta” traje do kraja listopada! Više informacija o akciji na www.kia.hr/akcija

Kia kvaliteta
7-godišnja Kia kvaliteta Kijinu 7-godišnju kvalitetu čine 7-godišnje mobilno jamstvo 7-godišnje besplatno osvježavanje karti za navigaciju (za modele s tvornički ugrađenim navigacijskim sustavima) i Kijino poznato 7-godišnje tvorničko jamstvo (do 150.000 prijeđenih kilometara – prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara). Više o Kia kvaliteti na: http://www.kia.hr/kvaliteta

 

***

Kia Motors Corporation spada među najuspješnije globalne automobilske tvrtke s naglašenim smislom za kvalitetne automobile za mlade u srcu. Tvrtka osnovana 1944. godine proizvede više od 3 milijuna vozila godišnje, koja putem razgranate prodajno-servisne mreže prodaje u 180 država. Kompanija širom svijeta zapošljava više od 49.000 ljudi i njihov adut je europski automobilski način rada. Ključna uloga u razvoju vozila namijenjenih europskom tržištu povjerena je tehničko-razvojnom i dizajnerskom centru u Frankfurtu. Dizajniranje svih vozila Kia odvija se pod vodstvom svjetski poznatog njemačkog dizajnera Petera Schreyera. Njegov rad potvrđuju brojne europske i međunarodne dizajnerske nagrade, kao što su red dot award, iF product design award i Automotive Brand Contest za najbolji dizajn u automobilizmu. Pri zadovoljstvu kupaca pogotovo odskaču modeli Soul i Sorento, koji su u studiji 2015 JD Power IQS pobijedili u svojim kategorijama, dok je Kia zauzela 1. mjesto od svih masovnih brendova i ukupno drugo (iza Porschea). Izrazito europsku orijentiranost Kia dopunjuje svojom modernom tvornicom u slovačkoj Žilini i europskim tehničkim centrom za razvoj i proizvodnju motora, koji Kiju postavljaju na tron proizvođača automobila s rekordno niskom potrošnjom goriva. Kia je između ostalog i službeni automobilski partner Svjetskog prvenstva u nogometu i glavni sponzor teniskog grand slama turnira Australian Open. Slogan kompanije »The Power to Surprise« predstavlja globalnu predanost proizvodnji automobila, koji modernom tehnikom, naprednim rješenjima i neprestanim inovacijama premašuju očekivanja kupaca i s revolucionarnim 7-godišnjim jamstvom predstavljaju najbolji izbor za Vaš novac.