Sve novosti

21. 07. 2016

Naša najveća naftna kompanija INA je u suradnji s korejskim velikanom Kia Motors organizirala nagradnu igru „Probudi navijača u sebi“.

U nagradnoj igri, koja je trajala dva i pol mjeseca - do kraja završetka europskog prvenstva u nogometu EURO 2016, kupci su slali SMS-ove s kodovima svojih računa većih od 200 kn.

Ina i Kia su u velikoj nagradnoj igri podijelile čak 30 ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije u prvom krugu.

U drugom krugu EURO 2016 podijeljen je novi Kia Sportage, čije su brojne adute Hrvati već odavno prepoznali jer je Sportage već nekoliko godina hrvatski i europski bestseler te pobjednika brojnih usporednih testova.

Glavnu nagradu – novi Kia Sportage – osvojila je gospođa Mirela Gobac niz Kutine, koja je odlučila svoju obitelji počastit izletom do Dalmacije – naravno u pobjedničkome stilu - u novome Kia Sportageu.

Svečana isporuka održana je 20.7. na Ininoj benzinskoj pumpi Držićeva ulica u Zagrebu gdje gospođa Mirela nije mogla sakriti oduševljenje impresivnim Sportagem.

Kia – prva za ljude
Kia, koja je nedavno proglašena najkvalitetnijim proizvođačem automobila u istraživanju J.D. Power IQS 2016 (i tom prilikom s trona skinula Porsche), ovog je ljeta kroz nagradne igre u Hrvatskoj podijelila više od 150 ulaznica za EURO 2016.

 

***
Kia Motors Corporation spada među najuspješnije globalne automobilske kompanije s naglašenim smislom za kvalitetne automobile za mlade u srcu. Kompanija osnovana 1944. godine proizvede više od 3 milijuna vozila godišnje, koja putem razgranate prodajno-servisne mreže prodaje u 180 država. Kompanija širom svijeta zapošljava više od 49.000 ljudi i njihov adut je europski automobilski način rada. Ključna uloga u razvoju vozila namijenjenih europskom tržištu povjerena je tehničko-razvojnom i dizajnerskom centru u Frankfurtu. Dizajniranje svih vozila Kia odvija se pod vodstvom svjetski poznatog njemačkog dizajnera Petera Schreyera. Njegov rad potvrđuju brojne europske i međunarodne dizajnerske nagrade, kao što su red dot award, iF product design award i Automotive Brand Contest za najbolji dizajn u automobilizmu. Pri zadovoljstvu kupaca pogotovo odskaču modeli Soul i Sorento, koji su u studiji 2016 JD Power IQS pobijedili u svojim kategorijama, dok je Kia zauzela 1. mjesto od svih brendova. Izrazito europsku orijentiranost Kia dopunjuje svojom modernom tvornicom u slovačkoj Žilini i europskim tehničkim centrom za razvoj i proizvodnju motora, koji Kiju postavljaju na tron proizvođača automobila s rekordno niskom potrošnjom goriva. Kia je između ostalog i službeni automobilski partner Svjetskog prvenstva u nogometu i glavni sponzor teniskog grand slama turnira Australian Open. Slogan kompanije »The Power to Surprise« predstavlja globalnu predanost proizvodnji automobila, koji modernom tehnikom, naprednim rješenjima i neprestanim inovacijama premašuju očekivanja kupaca i s revolucionarnim 7-godišnjim jamstvom predstavljaju najbolji izbor za Vaš novac.

 

14. 07. 2016

Korejski proizvođač automobila Kia Motors dogovorio je partnerstvo s Pula film festivalom, najposjećenijim filmskim festivalom u Hrvatskoj. Kia će s 9 vozila pomoći organizatorima ovogodišnjeg, 63. po redu Pulskog filmskog festivala, koji se održava od 9. do 16. srpnja. Svečana primopredaja vozila odvijala se ispred Kijinog prodajno-servisnog centra u Puli (Labinska... Više ...

24. 06. 2016

Nakon što se Kia Motors već pozicionirala kao vodeća kompanija industrije u područjima dizajna, kvalitete i tehnologije, danas je dosegla novi povijesni uspjeh. Renomirana institucija J.D. Power proglasila je Kiju uvjerljivom pobjednicom istraživanja IQS (Initial Quality Study) 2016, u kojem je iza sebe ostavila 33 automobilske marke u SAD-u. Prvi puta u posljednjih 27 godina na vrhu ljestvice našla se neluksuzna marka automobila masovne proizvodnje. Glavne zasluge ovog... Više ...

13. 06. 2016

Električni Kia Soul je s vozačem Ivanom Cvetkovićem pobjednik ovogodišnjeg Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016, gdje su se hrvatskom turističkom rutom natjecala isključivo električna vozila u konkurenciji od ukupno 32 vozača, koji stižu iz čak 10 zemalja.   Električnog Soula EV vozio je poznati automobilski novinar Ivan Cvetković iz magazina Auto motor i sport, koji je... Više ...

03. 06. 2016

Električni Kia Soul je jedan od sudionika ovogodišnjeg Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016 , gdje se hrvatskom turističkom rutom natječu isključivo električna vozila. 30 vozača, koji stižu iz čak 9 zemalja, natjecat će do nedjelje kada ćemo dobit konačnog pobjednika. Električnog Soula EV vozi poznati automobilski novinar Ivan Cvetković iz magazina Auto motor i sport, koji je zajedno s Markom Tomcem nositelj... Više ...