Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!

Novi Sportage.
Prvi u svom razredu.

“Kia Sportage je iz sportskog terenca nižeg razreda evoluirao u tehnički dovršeno i do zadnjeg detalja izbrušeno vozilo koje pobjeđuje konkurente u klasi.”

Auto Bild, 23. 3. 2016, Njemačka

Pobjednik Auto Bildovog usporednog testa samo 169.990 kn
Popust -10.000 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG

Kia cee'd. Izniman u maratonskom testu.

„Cee'd je više od 100.000 kilometara gotovo besprijekorno obavljao svoju zadaću. Mješavina izdržljivosti i sedmogodišnjeg jamstva pretvara Kiju u bezbrižan paket.“

Auto Bild, siječanj 2016, Hrvatska

samo 102.390 kn Popust -15.000 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Rio - akcijska ponuda

Novi Rio

samo 84.990 kn Popust -6.000 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG

PRILIKA GODINEza ograničen broj vozila sa zalihe!

Nakon duge i iscrpne potrage za savršenim automobilom koji će zadovoljiti sve naše potrebe odluka je pala na Kiju Sorento. Prostranost, sigurnost i vrhunski dizajn uvjerljivo su presudili na stranu Kije.

- Željko Bebek

Odabrala sam Kiju cee'd kao službeno vozilo iz jednostavnog razloga, to je bio najbolji omjer uloženog i dobivenog. Definitivno najbolji izbor u toj kategoriji vozila.

- Anđelka Merunka

Kia. Prva u kvaliteti.

Svatko tko želi proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete mora biti gotovo opsjednut kvalitetom. Kvalitetu treba primjećivati, predvidjeti, nadzirati, sanjati, diviti joj se, težiti joj.

UPOZNAJ KIA KVALITETU

Slike su simbolične. Ponuda je informativnog karaktera i vrijedi do isteka zalihe. Istaknute cijene i uštede na vozilima odnose se na nova vozila sa zalihe: Rio 1.25 D-CVVT, 3 vrata, Fun i Sportage 1.6 GDI MT 2WD, Urban. Cijena i ušteda istaknute kod Kije cee'd odnose se na malo korištena vozila 1.4 CVVT, 5 vrata, Urban starosti do 7 mjeseci i do 17.000 prijeđenih kilometara. Prosječna kombinirana potrošnja goriva 3,3-9,4 l/100 km, emisije C02 86-218 g/km. Istaknute cijene ne uključuju trošak metalik boje i pripreme vozila. Uvjete jamstva i sve dodatne informacije o mogućnostima financiranja provjerite na www.kia.hr ili kod najbližeg Kia zastupnika.