Kia. Prva u kvaliteti.

Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!

Novi Kia Sportage - akcijska ponuda

Novi Sportage.
Prvi u svom razredu.

“Kia Sportage je iz sportskog terenca nižeg razreda evoluirao u tehnički dovršeno i do zadnjeg detalja izbrušeno vozilo koje pobjeđuje konkurente u klasi.”
Auto Bild, 23. 3. 2016, Njemačka

već za 148.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponuda

Novi cee'd. Izniman u maratonskom testu.

„Cee'd je više od 100.000 kilometara gotovo besprijekorno obavljao svoju zadaću. Mješavina izdržljivosti i sedmogodišnjeg jamstva pretvara Kiju u bezbrižan paket.“, Auto Bild, siječanj 2016, Hrvatska

već za 99.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Rio - akcijska ponuda

Novi Rio

već za 84.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG

PONUDA GODINE!


Samo do kraja studenog!

Nakon duge i iscrpne potrage za savršenim automobilom koji će zadovoljiti sve naše potrebe odluka je pala na Kiju Sorento. Prostranost, sigurnost i vrhunski dizajn uvjerljivo su presudili na stranu Kije.

- Željko Bebek

Odabrala sam Kiju cee'd kao službeno vozilo iz jednostavnog razloga, to je bio najbolji omjer uloženog i dobivenog. Definitivno najbolji izbor u toj kategoriji vozila.

- Anđelka Merunka

Kia. Prva u kvaliteti.

Svatko tko želi proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete mora biti gotovo opsjednut kvalitetom. Kvalitetu treba primjećivati, predvidjeti, nadzirati, sanjati, diviti joj se, težiti joj.

UPOZNAJ KIA KVALITETU